23948sdkhjf

Danske Fragtmænd bygger stort lager ved nordjysk havn

Det kører for Danske Fragtmænd og det har affødt et behov for mere lagerplads og bedre logistik, et behov, som Port of Aalborg nu er med til at opfylde. Parterne har netop indgået en aftale om opførelse af et nyt 16.000 kvm lager i erhvervsområdet ved Østhavnen i Aalborg. 

Det skriver Port of Aalborg i en pressemeddelelse. 

– Udover at samle vores lagerhotel, krandivision og håndtering af stykgods, der alle er områder i vækst, skal de udvidede kvadratmeter også danne rammen om et helt nyt pakkesorteringsanlæg, som vi netop har investeret i, siger Bo Kristensen, terminalchef hos Danske Fragtmænd Aalborg, i pressemeddelelsen. 

Det nye lagerbyggeri, som opføres i forlængelse af Danske Fragtmænds nuværende faciliteter på Rørdalsvej, skal opføres på en grund ejet af Port of Aalborg, som også er bygherre på projektet. 

Et af mange universalhaller de senere år 

Byggeriet er en videreudvikling af Port of Aalborgs Harbour Storage-haller, der er opført og udlejet syv af i Østhavnen over de senere år. Harbour Storage er universalhaller, der kan rumme de fleste typer lejere inden for lager-, logistik- og lettere produktionsfaciliteter med mulighed for individuel tilpasning. 

Lagerbygningen til Danske Fragtmænd bliver blandt andet forberedt til indvendig krankørsel.

- Vi er meget glade for samarbejdet med Danske Fragtmænd, som længe har været en vigtig spiller på Østhavnen, og vi ser frem til, at vi med opførelsen af yderligere lagerkapacitet kan bidrage til at understøtte deres positive udvikling, siger Jeppe Faber, commercial manager hos Port of Aalborg, i pressemeddelelsen.

Entreprenøren bag de nye lagerbygninger skal findes via et EU-udbud. AK83 Arkitekter er totalrådgivere på projektet i samarbejde med rådgivende ingeniørfirma Frandsen & Søndergaard. Det er forventningen, at byggeriet påbegyndes inden sommerferien.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094