23948sdkhjf

Vognmand om snerydning: - Det har været ekstremt

Jelling Vognmandsforretning kommer ikke sovende til opgaverne i øjeblikket. Arbejdsdagene starter kl. 03.00 for vognmand Lars Christensen og hans 13 ansatte, der har fået opgaven med at rydde sne for Vejle Kommune i den nordvestlige del af kommunen.

Ifølge Jelling Ugeavis har alle mand været på arbejde for at holde veje, fortove og stier ryddede for sne i den seneste uge.

- Det har været ekstremt. Der er især faldet store mængde sne hen over Jelling, og når det blæser samtidig, har vi altså noget at arbejde. Så vi har været ude rub og stub - så meget sne har der været, siger vognmand Lars Christensen.

Kører for entreprenører i varmen

Han har vundet opgaven de sidste 18 år. Og når vejret er varmere, kører han og resten af de ansatte i Jelling Vognmandsforretning almindelig vognmandskørsel for entreprenører i området.

Det er formentlig ingen dårlig kombination. I hvert fald har Jelling Containerservice og Vognmandsforretning ApS – som er virksomhedens fulde navn – leveret et overskud i omegnen af en halv million kroner de seneste regnskabsår.

Kilde: https://ugeavisen.dk/jellingugeavis/arti...

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079