23948sdkhjf

MAN lancerer eksklusivt flagskib: Her er kælet for alle detaljer

MAN Individual Lion S kommer på vejene fra februar 2021 for at markere, at det er et år siden den nye MAN Truck Generation blev lanceret. TGX Lion S, udviklet af MAN Individual, byder på høj eksklusivitet, og fremstår med et unikt design og lækkert udstyrsvalg.

Eksteriøret på MAN TGX Individual LION S er udformet af MANs designafdeling i samarbejde med eksperterne hos MAN Individual. Der er lagt vægt på visuelle karboneffekter på kofanger og spejlene foruden forskellige røde designelementer, som understreger det fremragende design på den nye MAN Truck Generation. Den klassiske grill i sort med kromdetaljer og røde elementer, efter ønske en tagbøjle med ekstralys i LED-udførelse, rustfrie stålelementer i front og på siderne, sorte fælge og den eksklusive MAN Individual-solskærm sørger for et iøjnefaldende eksteriør.

Interiøret er der også kælet for. De røde dekorative søm på det læderovertrukne multifunktionsrat understreger den sportslige karakter til MAN TGX Individual Lion S. Sæderne er trukket med Alcantara skind med rød diamantsøm, og armlænene og dørbeklædningen matcher dette. På hovedstøtterne er anført en rød løve. Lion S-tekst pryder kromdørlisterne, og de røde sikkerhedsseler øger det dynamiske helhedsindtryk yderligere.

Chauffør komfortpakken, med Premium sæder, rat med særdeles gode justeringsmuligheder og fuld digital 12,3-tommers instrumentering sikrer et optimalt arbejdsmiljø i det rummelige førerhus på Individual Lion S.

En række assistentsystemer som Adaptive Cruise Control Stop & Go, MAN ComfortSteering, Lane Return Assist LRA, vognbaneskifteassisent, drejeassistent og fjernlysassistent er selvsagt på plads for at hjælpe chaufføren på vejen.

Efter ønske kan MAN Individual levere komfortdetaljer som et meget rummeligt opbevaringsskab på 1.400 liter i stedet for den øvre køje eller en køkkenenhed med mikrobølgeovn og kaffemaskine. På listen over optioner findes også et 22-tommers TV på sidevæggen over køjen.

MAN TGX Lion S leveres med motoreffekter fra 510 til 640 hk.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11