23948sdkhjf

Kendt værksted vil også servicere Iveco

Den 1. april 2021 bliver et af Jyllands kendte lastbilværksteder autoriseret serviceværksted for Iveco. Det handler om Diesel Dok, som driver et moderne og velrenommeret lastbilværksted for MAN-lastbiler og busser i Herning.

- Vi reparerer og servicerer alle lastbilmærker, og jeg har tidligere arbejdet med Iveco, så jeg glæder mig til at genoptage arbejdet med de mange spændende produkter, som Iveco til stadighed introducerer, siger Claus Ackermann, som sammen med Mads Andsbjerg og Jørgen Knudsen, er de kendte ansigter hos Diesel Dok.

Iveco er selvsagt glade for aftalen med Diesel Dok.

- Jeg er sikker på, at vores nuværende og kommende kunder i Midt- og Vestjylland vil sætte pris på den kompetence og det høje serviceniveau, som Diesel Dok står for, siger Kåre Neergaard, der er Business Line Manager hos Iveco.

- Herning og Holstebro er et vigtigt område for os, og på trods af de stærke konkurrenter, vi er oppe imod, ser vi ganske mange muligheder for at få flere Iveco-lastbiler ud på vejene.

- Med indgåelsen af aftalen med Diesel Dok er vi dækket godt ind, når Thybo Biler i Herning ophører i til næste år.

Salget af nye Iveco-lastbiler i området vil fortsat blive varetaget af Iveco Danmark gennem salgskonsulent Hans Kristensen, ApS, mens Ole Winther Auto starter som Iveco Daily-forhandler i Lind.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094