23948sdkhjf

Mogens Therkelsen 50 års jubilæum

Mogens Therkelsen kunne i går den 1. marts 2021 fejrer sit 50-års jubilæum i familievirksomheden H.P. Therkelsen A/S Padborg.

Selv om Mogens siden oktober 2020 ikke været aktiv i den daglige drift af HPT, sidder han fortsat som formand for bestyrelsen.

De seneste 50 år har budt på mange oplevelser. Mogens trådte ind i familiefirmaet som 3. generation, der dengang var noget af en ”blandet landhandel”. Fra industrigods, byggematerialer o.l. blev det – med Mogens ved roret – i starten af 1990-erne besluttet, at virksomheden fremover skulle specialisere sig i transport af temperaturkrævende fødevarer. Den beslutning må man vel sige, har været den helt rette, idet HPT i dag hører til blandt eksperterne inden for området.

Ved siden af sin meget aktive ledelse af HPT har Mogens gennem hele karrieren prioriteret tid til deltagelse i den transportpolitiske debat i Danmark. Det førte i 2007 til, at han blev udnævnt til Ridder af Dannebrog af Hendes Majestæt Dronning Margrethe 2. Mogens har også altid haft et stort hjerte for det lokale og den helt specielle kultur, der er i grænselandet.

Jubilæumsdagen blev fejret på en særdeles corona-venlig måde – med kage, håndsprit og gratulationer på afstand. Hele firmaet glæder sig derfor til en festlig reception, når først omstændighederne tillader det igen.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078