23948sdkhjf

Træt af aflysninger - Vognmand vil have ny færge

Vognmand Karsten Bil Pedersen fra vognmandsfirmaet P. Pedersen & Søn i Søby på Ærø er træt af de mange forsinkelser og aflysninger på færgeforbindelsen mellem Søby og Faaborg. Han mener at det er på tide, at færgen M/F Skjoldnæs skíftes ud med en ny, siger han til Fyns Amts Avis.

For snart to måneder siden stødte færgen ind i kajen i Faaborg Havn, og siden har den ikke været ude at sejle. Derfor har vognmanden måttet benytte færgen mellem Svendborg og Ærøskøbing

- Det koster en del ekstratimer hver dag, fordi vi skal sejle en halv time længere, når vi tager den anden rute, og det betyder også, at vores kunder får varerne senere, siger han til avisen.

- Det er jo ikke så godt, for der er tale om dagligvarer, siger Karsten Bil Pedersen, som på denne årstid normalt sejler med færgen tur-retur tre gange hver dag.

Aflysning på aflysning på aflysning

Han fortæller også om den lange række af problemer, som færgen har haft siden sammenstødet med kajen og fik ødelagt agterporten og rammen..

Reparationen blev i første omgang forventet at tage en uge. Så blev dokopholdet forlænget med yderligere to uger. Siden er opholdet hos skibsværftet blevet yderligere forlænget tre gang – senest til og med i dag den 3. marts.

Der er kun én varig løsning. Anskaf en ny færge, mener vognmanden.

 

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094