23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Hver dag bliver der ansat personer, udnævnt direktører og skiftet bestyrelsesmedlemmer ud i transportbranchens virksomheder. Her er seneste nyt på den front fra Erhvervsstyrelsens CVR-register..

CBH Spedition ApS

Philip Skjøtt Rasmussen er indtrådt i direktionen hos CBH Spedition ApS i stedet for Christian Viktor Forsman. CBH Spedition ApS er en sydjysk speditionsvirksomhed.

DAF Trucks Danmark A/S

Eelco Anthonie van Veen er indtrådt som bestyrelsesformand hos DAF Trucks Danmark A/S i stedet for Johannes Theodorus Antonius van Geel-

DB Cargo Scandinavia A/S

Birgit Maria Elisabeth Wirth er indtrådt som administrerende direktør hos DB Cargo Scandinavia A/S, som er et skandinavisk godsjernbaneselskab ejet af DB Schenker Rail Scandinavia A/S.

IoT-Track A/S

Themis Skovgaard Ioannidis er indtrådt som administrerende direktør hos IoT-Track A/S, mens Brian Bo Clemens. Samtidigt er Jesper Hedegaard og Themis Skovgaard Ioannidis indtrådt i bestyrelsen. IoT-Track A/S udvikler tracking-systemer.

KH Onestop A/S

Lars Beck og Steen Nelting er indtrådt i bestyrelsen hos KH Onestop A/S i stedet for Knud Henrik Hansen og Allan Jensen Vestergaard. KH Onestop er eneforhandler af Thermo King og Frigoblock kølemaskiner. Desuden har de service- og værkstedsfaciliteter for trailere i hele landet.

Martin Bencher (Scandinavia) A/S

Jan Thomsen er indtrådt i bestyrelsen hos Martin Bencher (Scandinavia) A/S, der er et internationalt speditionsselskab med røddet i Østjylland.

NTG Ocean International A/S

Søren Holck Lönneker Pape er indtrådt som bestyrelsesformand hos NTG Ocean International A/S i stedet for Michael Larsen, der dog forbliver i bestyrelsen som næstformand i stedet for Jesper Ellegaard Petersen. 

NTG Projects A/S

Søren Holck Lönneker Pape er indtrådt som bestyrelsesformand hos NTG Projects A/S og NTG Courier A/S i stedet for Michael Larsen, der dog forbliver i bestyrelserne, mens Jesper Ellegaard Petersen er udtrådt af bestyrelsen. Samme ændringer gør sig gældende i selskabet NTG Air & Ocean A/S

TS-Transport A/S

John Bo Jensen, John Thimes Kristiansen og Jens Nygaard Laursen er udtrådt af bestyrelsen hos TS-Transport A/S, der er en sydjysk vognmandsvirksomhed.

VRT Krangruppen A/S

Torben Vedel er udtrådt af bestyrelsen den nordsjællandske vognmandsvirksomhed VRT Krangruppen A/S.

World Courier Denmark A/S

Michael Hovgaard Poulsen er indtrådt som administrerende direktør og i bestyrelsen hos World Courier Denmark A/S i stedet for Kenneth Wulff Skovgaard. World Courier Denmark er et sjællandsk logistikselskab.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079