23948sdkhjf

Nyt fra direktion og bestyrelser

Hver dag skiftes der bestyrelsesmedlemmer og findes nye direktører i danske transport- og vognmandsfirmaer. Vi har fundet de seneste ændringer i Erhvervsstyrelsens CVR-register.

DKI Logistics

Peter Agentoft Nielsen er indtrådt i bestyrelsen hos DKI Logistics A/S og DKI Automatic A/S i stedet for Poul Erik Andersen. DKI Logistics er beskæftiget med transport og logistik såvel indlands som udenlands, herunder drift af lagerhoteller i Danmark.

Europart Danmark

Henning Andersen er indtrådt i bestyrelsen hos Europart Danmark A/S i stedet for Mogens Bjerggaard Olesen. Europart Danmark er leverandør af køretøjsreservedele.

Kudsk & Nissum

Allan Westerskov Bæk er indtrådt som bestyrelsesformand hos Kudsk & Nissum A/S, der er en sønderjysk vognmandsvirksomhed med base i Vojens.

Lars R. Jacobsen Transport

Tommy Andersen er indtrådt som bestyrelsesformand I den fynske vognmandsvirksomhed Lars R. Jacobsen Transport A/S i stedet for Kent Lindahl Christensen. Samtidig er Ib Jørgen Andersen, Jan Rene Andersen og Knud Erik Banke Kristensen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Bente Lillian Christensen og Diana Maybritt Jacobsen.

Prolink Logistic

Kim Daugbjerg er udtrådt af bestyrelsen hos Prolink Logistic ApS, der er et internationalt transport- og speditionsfirma.

Vognmand Benny Rasmussen & Søn

Thomas Nommesen er udtrådt af bestyrelsen hos Vognmand Benny Rasmussen & Søn A/S.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078