23948sdkhjf

Thomas Corneliussen afløser Thorkild Andersen

Logistik- og transportvirksomheden Frode Laursens mangeårige ejer Thorkil Andersen overlader den 1. april rollen som adm. direktør til direktør Thomas Corneliussen. Selv fortsætter han som ny bestyrelsesformand for Frode Laursen A/S.

Thomas Corneliussen er 55 år og har en HD-uddannelse i Logistik. Han har en bred baggrund inden for logistik og transport i Danmark og udlandet og har de seneste fire år siddet i direktionen i Frode Laursen.

Forud for dette var han i 12 år adm. direktør i Skanol A/S, som er delvist ejet af Frode Laursen koncernen.

Fortsætte udviklingen og tilpasse virksomheden

- Med valget af Thomas Corneliussen vil vi fortsætte den positive udvikling i forhold til kunder, styrkelse af organisationen samt fokus på den grønne omstilling, siger Thorkil Andersen i en pressemeddelelse.

- Samtidig tilpasser vi virksomheden, så vi fremover yderligere kan styrke samarbejdet med vores kunder. Med Thomas sikrer vi kontinuitet for medarbejderne, fordi han har en dyb forståelse for virksomheden og dens værdigrundlag.

- Frode Laursen har fyldt meget i mit liv, og vil fortsat gøre det. Nu får jeg en anden rolle som bestyrelsesformand, hvor jeg glæder mig til at følge Frode Laursen lidt mere på afstand og stadig tage del i den strategiske udvikling af virksomheden.

Glæder sig 

Thomas Corneliussen ser også frem til sin nye rolle:

- Frode Laursen er en helt særlig virksomhed med stærke værdier og usædvanligt dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere i fem lande.

- Jeg glæder mig til at overtage ansvaret, og fortsætte den gode udvikling, som virksomheden er inde i. Strategien ligger fast, og vi har et stærkt grundlag for at udvikle Frode Laursen yderligere gennem de kommende år i et marked præget af hård konkurrence samt fokus på grøn omstilling og digitalisering.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125