23948sdkhjf

Bring Frigo på tyske hænder

En af Nordens største selskaber inden for køle/fryse-.logistik, Bring Frigo, bliver overtaget af et tysk investeringsselskab.   

Posten Norge har den 29. marts indgået en aftale om at sælge datterselskabet Bring Frigo til det tyske investeringsselskab Aurelius.

Bring Frigo, som er et svensk selskab med hovedkontor i Helsingborg, er markedsleder inden for temperaturreguleret logistik i Sverige og omfatter selskaber i Danmark, Norge, Finland, Holland og Frankrig.

I Danmark har Bring Frigo kontorer og terminaler i Horsens, Hvidovre, Kastrup, Kolding, Padborg og Aalborg.

Vil bringe virksomheden videre

De kommende tyske ejere har et meget positivt indtryk af virksomheden, skriver de i en pressemeddelelse.

- Vi er imponeret over ledelsen, de positive resultater efter den nyligt gennemførte turn-around operation og de ambitiøse planer for virksomhedens fremtidige udvikling.

- Markedet for temperaturstyret logistik vokser, selv om virksomheden er blevet væsentligt påvirket af Covid-19-pandemien det sidste år.

- Som en specialiseret investor mener vi, at Aurelius kan tilføre virksomheden stor værdi ved at hjælpe ledelsen med at håndtere eksisterende udfordringer og realisere fremtidigt forbedringspotentiale. Vi er glade for at byde Bring Frigo velkommen til Aurelius Group, siger Leif Lupp, der administrerende direktør for Aurelius Nordics, i prfessemeddelelsen.

Bedre betingelser for udvikling 

I samme pressemeddelelse udtaler Bring Frigos bestyrelsesformand, Thomas Tscherning, at Aurelius er godt positioneret til at tage virksomheden videre og udvikle forretningen yderligere på et konkurrencepræget marked.

- Vi mener, at Aurelius vil være en god ejer, der har bedre betingelser for at udvikle forretningen yderligere, siger Thomas Tscherning.

Milliard-omsætning 

Aurelius Group er en børsnoteret, paneuropæisk investeringskoncern med kontorer i München, London, Stockholm og Amsterdam.

Salget er betinget af godkendelse fra Konkurransetilsynet i Sverige.

 

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172