23948sdkhjf

Nyt fra direktion og bestyrelse

A. Henriksen Shipping

Teddy Folmer er udtrådt som administrerende direktør hos A. Henriksen Shipping A/S, mens Bjarke West Pedersen er indtrådt i direktionen. A. Henriksen Shipping A/S er agent for det norske linjerederi Nor Lines.

Aalborg Vognmandsforretning 

Robert Sørensen er indtrådt i bestyrelsen hos Aalborg Vognmandsforretning A/S i stedet for Jens Ejner Pedersen.

Dachser Denmark

Wolfgang Helmut Reinel er indtrådt i direktionen hos Dachser Denmark A/S. Samtidig er Tobias Alexander Burger indtrådt i bestyrelsen i stedet for Wolfgang Helmut Reinel.

DSV Prime Cargo

Jesper Harrild Eriksen er indtrådt som administrerende direktør hos DSV Prime Cargo A/S. Samtidig er Morten Høilund udtrådt af direktionen.

Flexport International

Nicolai Frederik Freltoft er udtrådt af direktionen hos Flexport International A/S, der er et britisk speditionsfirma.

Frode Laursen

Thomas Mølschow Corneliussen er udnævnt som administrerende direktør i vognmands- og logistikvirksomheden Frode Laursen A/S i stedet for Thorkil Stæhr Andersen. Samtidig er Thorkil Stæhr Andersen indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Kim Frimer, der dog forbliver i bestyrelsen.

Hirtshals Havn

Anja Vinstrup Vrangager er indtrådt i direktionen hos Hirtshals Havn Drift og Ejendomme A/S i stedet for Karin Margrethe Eilers. Samtidigt er Claus Mørkbak Højrup indtrådt i bestyrelsen i stedet for Jens Kirketerp Bøegh Jensen.

Intercargo Scandinavia

Thomas Sass Lyman er udtrådt af bestyrelsen hos Intercargo Scandinavia A/S, der er et internationalt transportfirma med en flåde på mere end 200 lastbiler.

K.W. Bruun Logistik

Kenneth Keller Hansen er indtrådt i direktionen hos K.W. Bruun Logistik A/S i stedet for Jesper Rasmussen. Carsten Ringius er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Kenneth Keller Hansen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidigt er Peter Konrad Zahle indtrådt i bestyrelsen. K.W. Bruun Logistik A/S er en sjællandsk transportvirksomhed, som ejet af den danske Peugeot-importør, Interdan Bil, og som er specialiseret i distribution af reservedele.

Molslinjen

Merete Helene Eldrup er indtrådt i bestyrelsen i det danske rederi Molslinjen A/S i stedet for Jesper Thorvald Skovgaard Hansen, Poul Jacobsen og Flemming Kristensen.

Nordic Infrastructure

Jens Rom er indtrådt i bestyrelsen hos Nordic Infrastructure A/S i stedet for Allan Kaczmarek. Nordic Infrastructure A/S er grundlagt af SwipBox og PostNord og opsætter infrastruktur til levering af pakker.

Palfinger Danmark

Stefan Klampfer er indtrådt i bestyrelsen hos kran-importør og -forhandler Palfinger Danmark A/S i stedet for Thomas Scheidweiler.

Prime Tracking

Nancy Øe er indtrådt som administrerende direktør hos Prime Tracking A/S i stedet for Michael Stanley Klemmensen. Michael Stanley Klemmensen er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Martin Myung Grauballe. Samtidig er Nancy Øe indtrådt i bestyrelsen. Prime Tracking leverer en platform til sporing af ture, rapportering, beskyttelse mod tyveri samt flådestyring.

Shark Containers

Christian Vistrup er udnævnt som bestyrelsesformand hos Shark Containers A/S og Shark Compactors A/S i stedet for Mats Erik Mikael Dahlman. Samtidigt er Frederik Eriksen indtrådt i bestyrelserne. Shark Containers A/S producerer pressecontainere.

TJW Fragt

Niels Erik Sunwell Nielsen er udtrådt af bestyrelsen i den sjællandske vognmandsvirksomhed, TJW Fragt A/S.

TransportDanmark

René Lund Sørensen er indtrådt som bestyrelsesformand hos TransportDanmark A/S. Samtidig er Martin Wilhelm Jensenius Andersen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Allan Flemming Mortensen og Rosa Maria Richards de la Garza. TransportDanmark er en københavnsk vognmandsvirksomhed.

U.P.S. Danmark

Daniel Carrera Garcia er indtrådt i bestyrelsen hos U.P.S. Danmark A/S i stedet for Louis Anthony Rivieccio Jr.

V-Spoiler

Martin Danielsen er indtrådt i bestyrelsen hos V-Spoiler ApS i stedet for Poul Rand. V-Spoiler ApS er leverandør af spoilere til lastbiler.

 

Your Special Delivery Service

Gert Michael Theodor Treschow er udtrådt af bestyrelsen hos Your Special Delivery Service A/S, der er en international logistikkoncern.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078