23948sdkhjf

Nyt totalkoncept til varebiler

Mere end 65 år. Så meget brancheerfaring har de fire ejere af det nystartede VanKompagniet A/S tilsammen.

Nu samler de den erfaring i en ny virksomhed, der har til formål at gøre det nemmere for varebilbrugere og forhandlere at indrette og udstyre deres varebil optimalt.

Når VanKompagniet senere i april slår dørene op i de nyrenoverede lokaler på Præstemarksvænge i Roskilde, er der masser af hestekræfter både inden for og uden for det veludstyrede værksted, lager, showroom og kontor.

Indenfor står allerede adskillige varebiler, der er ved at få monteret bilindretning, blink, lys og dekoration.

- Vi ved, hvor tidskrævende det kan være for varebilbrugeren selv at skulle stå for at koordinere indretning, design og beklædning af dekoration samt montering af det nødvendige udstyr i samarbejde med en række forskellige leverandører.

- Derfor ønsker vi at tilbyde den bedste samlede totalløsning, hvor du kun skal entrere med én partner, udtaler Michael Pettersson, direktør og partner i VanKompagniet.

Det gælder alt fra indvendig beklædning og isolering, dekoration, tilpassede reolløsninger og LED lys til tag- og lysbøjler samt kameraløsninger. Alting kan let og enkelt bestilles samlet og monteres på én gang.

- Når først varebilen er købt og modtaget, så skal den jo helst ud at tjene sig selv ind igen så hurtigt som muligt. Derfor ser vi det som vores fornemste opgave at hjælpe med at optimere opbygnings- og indretningsprocessen med det formål at gøre hverdagen lettere og enklere for vores kunder, siger Michael Pettersson.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094