23948sdkhjf

Circle K åbner nyt truckanlæg

På torsdag den 15. april slår Cirkel K dørene op for et nyt truckanlæg på Bygmestervej i Ringe.

Det nye truckanlæg skal ses som en udvidelse af netværket af tankstationer og giver nye og bedre tankningsmuligheder for virksomheder og chauffører på Midt- og Sydfyn. På anlægget kan der tankes Miles Diesel og AdBlue.

Hos Circle K håber man, at det nye truckanlæg både vil vække begejstring hos de sydfynske kunder og gøre noget godt for klimaet. Det skal nemlig også ses som en investering, der skal bidrage med fortrængningen af CO2 i fremtidens tunge transportsektor:

- Tankanlægget vil kunne føre HVO diesel og metanol uden de store omstillinger og dermed effektivt kunne bidrage med fortrængning af CO2 i fremtidens tunge transport, siger Kresten Nordborg Jensen, som er Senior Manager hos Circle K.

- Vi ser flydende brændstoffer som en del af den fremtidige løsning på den tunge transport. Derfor er vi glade for, at vi sammen med vores søsterselskab Ingo kan tilbyde vores kunder en endnu bedre oplevelse, når de kommer forbi Ringe

Det nye truckanlæg ligger let tilgængeligt fra motorvejen, der er gode ind- og udkørselsforhold samt god plads på stationen omkring pumperne og det er nemt at komme ind til anlægget – også med lang transport.

Kaffe og wienerbrød

Circle K glæder sig til at slå dørene op på torsdag og håber, at så mange som muligt vil benytte sig af at komme forbi og se anlægget i løbet af dagen, selvfølgelig under Corona-sikrede forhold.

For interesserede naboer og kunder inviterer Circle K til kaffe og wienerbrød den 15. april imellem kl. 13.30-16.30 på adressen Bygmestervej 2, 5750 Ringe.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078