23948sdkhjf

Ny MAN TGX til Vamdrup

Vognmand Erling E. Christoffersen har netop investeret i en ny MAN TGX til sin chauffør René. Der er tale om en MAN TGX 26.510 6x2/2 BL SA udstyret med MAN Mediasystem Navigation Advanced og en 7 tommer skærm. Desuden er der elektronisk parkeringsbremse, Efficiency Plus køreprogram, fuld LED-pakke, 12 tommer digital speedometer, klap-ud spisebord ved passagersædet, fartpilot Adaptive Cruise Control med afstandsregulering, vognbaneskifteassistent LCS og drejeassistent, vognbaneadvarselssystem LDW og meget mere.

Bilen er opbygget hos MAN Padborg med sideskørter og komplet dørkplade, G-streng mellem skærmene med LED-lys i MAN’s løve-logo - og også lys i MAN-logo på frontklappen. Der er endvidere diverse arbejdslys, slingrelygter for og bag samt lys i bunden af døren.

Erling E. Christoffersen har været selvstændig vognmand siden 1988. De første tre år var han sammen med en kompagnon; men i 1991 fik virksomheden i sin nuværende form. Dengang havde virksomheden tre biler og blev drevet af vognmanden selv fra privatadressen i Drenderup. I dag holder virksomheden til i Vamdrup med 36 biler og dagligt samarbejde med 10 indlejrede vognmænd.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172