23948sdkhjf

Transportminister med døren på klem for Billund Lufthavn

Transportminister Benny Engelbrecht (S) er ikke afvisende over for at regne på forslag til, hvordan infrastrukturen til og fra Billund Lufthavn kan blive opgraderet.

Det det JydskeVestkysten.

I regeringens seneste udspil om fremtidens infrastruktur var der ellers ikke lagt op til hverken en ny midtjysk motorvej eller en jernbane fra Vejle til Billund, ifølge avisen er der stadig mulighed for, at Billund Lufthavn bliver bedre forbundet med resten af verden.

Ministeren deltog forleden i et virtuelt videomøde med en række topledere fra midtjyske virksomheder. Her var blandt andet Bestseller, Jysk, Grundfos og Billund Lufthavn repræsenteret, og fælles for disse virksomheder er, at de ønsker en bedre infrastruktur i det midtjyske.

- Kunne man forestille sig en bedre forbindelse til Billund Lufthavn? Det ville ikke være umuligt for os at regne på det, hvis nogen kommer til forhandlingsbordet med det, lød det fra ministeren, der dog fortsat er mere lun på en udvidelse af den østjyske motorvej E45.

Udover Billund Lufthavn, der ser infrastrukturen som en vigtig del af deres egen udvikling, har både Grundfos og Bestseller påpeget, at adgangen til lufthavnen var vigtig for dem.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109