23948sdkhjf

Dæk-firma åbner ved Femern

Den landsdækkende værkstedskæde Super Dæk Service har netop slået dørene op til kædens nye afdeling i Rødby. Herfra vil man servicere lastvogne og andre maskiner, som kører rundt i området og arbejder på byggeriet på Femern Bælt-forbindelsen – og de første ordrer er allerede tikket ind.

Med en placering få minutter fra Danmarks største byggeplads forventer afdelingsleder Martin Lund, at der er et stort potentiale i at hjælpe transport- og byggevirksomheder med at holde deres lastbiler og maskiner godt og sikkert kørende.

- Vi kan levere dæk til stort set alt, der kan rulle - ikke mindst lastbiler. Når byggeriet kommer op at køre, vil der komme mange hundrede lastbiler her hver dag.

- Desuden vil flere tusinde mand komme på arbejde her dagligt, fortæller Martin Lund, som har leveret de første ordrer og indgået en aftale med en udlejningsvirksomhed.

Adgang til stort dæklager

Super Dæk Service ved Rødby Havn har sit eget dæklager, men derudover har man også adgang til et centralt lager i Danmark med over 500.000 dæk på lager. Dermed vil man kunne tilbyde et meget bredt udvalg af dæk til hurtig levering.

Desuden får transport- og byggevirksomhederne også adgang til Super Dæk Services døgnåbne nedbrudssikringsservice.

- Vi tilbyder naturligvis også kunderne adgang til Super Dæk Breakdownservice, hvor vi sikrer, at kunderne hurtigt kan blive kørende igen, hvis de skulle være udsat for dækrelaterede nedbrud på byggepladsen.

- Med et enkelt opkald til vores hovednummer, 76 112 112, rykker vi ud med en af vores 75 servicevogne, siger Martin Lund, som glæder sig til at komme i kontakt med transport- og byggevirksomheder, der kan bruge Super Dæk Services hjælp.

- Vores team vil fokusere på at kunne reagere så hurtigt som muligt, fordi vi ved hvor afgørende det er at have en høj oppetid i transport- og byggebranchen, slutter han.

Super Dæk Service har i alt 62 fysiske afdelinger fordelt over hele landet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172