23948sdkhjf

Skive Køletransport nu også IFS certificeret

Med IFS certificeringen kan kunderne i Skive Køletransport få en sammenhængende og effektiv håndtering af forsyningskæden. Det reducerer ikke blot de samlede omkostninger, men styrker fødevaresikkerhedsniveauet for kunder, leverandører og forbrugere.

Skive Køletransport kan nu bryste sig af at være med i den lille eksklusive gruppe af logistik- og transportvirksomheder, der har IFS standarden.

”Vi vil være vores kunders bedste forretningspartner, derfor har vi arbejdet på, at få IFS certificeringen, som er helt central for mange af vores kunder,” fortæller Anders Mikael Christensen, der er direktør hos Skive Køletransport.

Virksomhed der baner vejen

Siden Anders Mikael Christensen overtog Skive Køletransport i 2011, har vækststrategien båret frugt. Omsætningen er tidoblet, og flåden er gået fra 35 til ca. 220 biler og 200 medarbejdere. Virksomheden, der dengang var en af branchens mindste, ligger i dag i top fem og er for længst vokset ud af Skive by. I dag er der bl.a. depot i Horsens, Hobro, Padborg og Vejle.

”Kunderne efterspørger totalløsninger, så vi har hele paletten lige fra transport til logistiske it-løsninger, emballering, lager, samt pluk og pak, alt med en høj kvalitet der nu også er blevet blåstemplet” fortæller Anders Mikael Christensen.

Et stærkt samarbejde

En af de store styrker hos Skive Køletransport er de to stærke medejere N&K Spedition i Esbjerg og HSF Logistik i Holland. Transportgiganten DFDS har opkøbt HSF Logistics Group, og Skive Køletransport er dermed blevet en del af en stærk logistik familie.  

”Vi har ekstremt stærke partnere, der sammen med os sikrer kundernes leveringer/afhentninger worldvide. Vi er en One-Stop-Shop, og det ligger i vores DNA at arbejde efter sloganet: ”Vi finder altid en løsning,” siger Anders Mikael Christensen.

Kvalitet og miljø står højt på dagsorden

I flere år op mod IFS certificeringen har Skive Køletransport arbejdet målrettet med strategien, forfinet processer og procedurer i virksomheden for at kunne tilbyde kunderne de bedste løsninger. Siden 2020 har Skive Køletransport haft egen kvalitetsafdeling med kvalitetschef Bettina F. Amdisen-Christensen i spidsen, som både har fokus på, at kunderne får en ensartet høj kvalitet i den komplette IFS certificerede logistikkæde, og medarbejderne har et godt arbejdsmiljø.

Virksomheden har desuden investeret i 54 miljøvenlige nye trækkende enheder og 55 nye trailere, og der er flere miljøprojekter på vej fra virksomheden.

Om: Skive Køletransport tilbyder ud over højkvalitetstransporter også:

  • Køle- og frostlager
  • Tørvarelager
  • Emballage
  • Eksport/import i samarbejde med N&K Spedition, HSF Logistik.

https://skivekoeletransport.dk/

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047