23948sdkhjf

Nye bestyrelsesmedlemmer i Blue Water og Vendelbo Spedition

Hver dag sker der ændringer i ledelsen i de danske transport- og vognmandsvirksomheder. Her er de seneste fra erhvervsstyrelsens CVR-register.

A.P. Møller - Mærsk
Maria Amparo Moraleda Martinez er indtrådt i bestyrelsen hos A.P. Møller - Mærsk A/S i stedet for Dorothee Blessing.

Africa Automotive
Kenn Janerka Olsen er indtrådt som administrerende direktør hos Africa Automotive A/S i stedet for Jørn Hasselriis Raaschou. Peter Pasgaard Madsen er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Kenn Janerka Olsen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidigt er Jørn Hasselriis Raaschou udtrådt af bestyrelsen. Africa Automotive A/S er leverandør af køretøjer til det afrikanske marked.

Buk-Auto
Leonid Zikeev er udnævnt som bestyrelsesformand hos Buk-Auto A/S i stedet for Jørn Hasselriis Raaschou. Samtidigt er Peter Pasgaard Madsen indtrådt i bestyrelsen. Buk-Auto er leverandør af parallelimporterede køretøjer til hele verden.

Buk-Auto Denmark
Kenn Janerka Olsen er indtrådt som administrerende direktør hos Buk-Auto Denmark ApS i stedet for Jørn Hasselriis Raaschou. Buk-Auto Denmark ApS sælger parallelimporterede køretøjer til markeder over hele verden.

Blue Water Shipping
Jesper Kristensen er udtrådt af bestyrelsen I selskaberne Blue Water Shipping A/S, Blue Water International A/S, Blue Water Property A/S og Blue Water Holding A/S.

Deruda International
Thue Bach-Kristensen er indtrådt i direktionen hos Deruda International A/S i stedet for Benjamin Galacho. Til gengæld er Benjamin Galacho og Martin Nørgård Rasmussen indtrådt i bestyrelsen i stedet for John Brejnbjerg Staaling. Deruda International sælger og udlejer betonbiler.

Fogtmann Logistik 
Jesper Lennart Sørensen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Fogtmann Logistik A/S og Fogtmann Warehouse A/S i stedet for Jan Gerber, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidigt er Hans Christian Christensen Lei udtrådt af bestyrelserne. Fogtmann-gruppen er leverandør af logistik- og warehouse-løsninger.

Smyril Line
Jens Meinhard Rasmussen er indtrådt som bestyrelsesformand i de færøske shippingselskaber Smyril Line Transport A/S og Smyril Line Cargo A/S i stedet for Rúni Vang Poulsen.

Sund og Bælt Holding
Per Christensen er ny mand i bestyrelsen hos Sund og Bælt Holding A/S, hvor han afløser Walter Gustav Christophersen. Nye i bestyrelsen er også de to medarbejdervalgte repræsentanter Anne Bøgh Johansen og Jens Villemoes. De erstatter Martin Duus Havelykke og Christina Würtz. Endelig er Villads Engstrøm indtrådt som koncernmedarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i stedet for Jens Villemoes. Det er Sund og Bælt Holding, der ejer Øresundsbroen, Storebæltsbroen og anlægsselskabet bag Femern-forbindelsen.

Uno Transport
Anette Bøg Bundgaard er indtrådt som bestyrelsesformand hos Uno Transport A/S i stedet for Kim Hedegaard Sørensen. Uno Transport er specialister i transport til Rusland og Østeuropa.

Vendelbo Spedition
Flemming Gregersen er indtrådt i bestyrelsen i den nordjyske speditionsvirksomhed Vendelbo Spedition A/S i Hjørring.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062