23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser

Hver dag sker der ændringer i ledelsen i danske transport- og logistikvirksomheder. Vi følger det i Erhvervsstyrelsens CVR-register. Her er de seneste ændringer:

Jan Åkerman Transport
Niels Henrik Pedersen er udnævnt som adm. direktør i Jan Åkerman Transport A/S i stedet for Lars Peder Nielsen. Jan Åkerman Transport A/S tilbyder distribution med egne biler på hele Sjælland.

Maersk
Søren Skou er udnævnt som bestyrelsesformand hos Maersk A/S i stedet for Jim Hagemann Snabe. Samtidig er Patrick Christoph Georg Jany indtrådt i bestyrelsen.

Multi Trans
Martin Stadil Pinstrup og Søren Stoltenberg Vilmand er indtrådt i bestyrelsen hos Multi Trans A/S i stedet for Hanne Østergaard Nielsen og Rikke Skammelsen. Multi Trans A/S arbejder med transport og levering af færdigtilberedt mad.

Poulsen Trailers
Philip Koefoed Bredahl er indtrådt i direktionen hos Poulsen Trailers ApS i stedet for Kristian Rhiger Buchvard Poulsen. Poulsen Trailers er en del af Poulsen Biler, der sælger lastbiler og trailere.

Scania Danmark
Alain Marc Soudan er indtrådt i bestyrelsen hos Scania Danmark A/S i stedet for Per Arne Gunnar Eriksson.  

Your Special Delivery Service
Rico Karstensen er indtrådt i bestyrelsen hos Your Special Delivery Service A/S, der er en international logistikkoncern.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078