23948sdkhjf

Vognmand med styr på dyrefoder fylder 60 år

Christian Sørensen Madsen fylder 60 år på søndag den 16. maj. Han er direktør for og ejer af vognmandsvirksomheden S. Chr. Sørensen A/S i Skodborg. Han er også formand for brancheorganisationen ITD.

Christian Sørensen Madsen er oprindeligt uddannet hos H. P. Therkelsen i Padborg, hvor han også begyndte sin karriere inden for vognmandsbranchen.

Efter at være udlært i 1984 vendte han tilbage til familievirksomheden i Skodborg, som er specialiseret i transport af flydende gods – primært foder til dyr.

Han er tredje generation i virksomheden, som han overtog ledelsen af efter sin far i 1991. Under hans ledelse er virksomheden vokset, så den dag sammen har 35 ansatte og en flåde på 26 lastbiler, hvoraf størstedelen er tankbiler.

Christian Sørensen Madsen er ikke kun kendt som en dygtig vognmand med en veludviklet forretningssans, men også som en mand med fødderne solidt plantet i den sønderjyske muld og vognmandskultur. Han er karakteriseret ved sin ordentlighed og stræben efter rimelighed og fairness både i sin rolle som direktør og som formand for brancheorganisationen ITD, der repræsenterer cirka 700 vognmandsvirksomheder – fra den lille enkeltmandsvirksomhed til nogle af de største transportvirksomheder i Danmark.

Regler skal håndhæves

Vognmandsbranchens rammevilkår og omdømme ligger ham på sinde, og som formand for ITD er han optaget af at sikre, at regler fortolkes og håndhæves ensartet på tværs af grænser, så konkurrencen er lige for alle. Det gælder ikke mindst i forbindelse med nye EU-regler, hvor han som formand for ITD på branchens vegne arbejder målrettet på at få myndighederne til at give klare vejledninger om, hvordan de vil blive håndhævet.

Derudover har han også været med til at sætte fokus på de vilkår, chauffører bydes hos kunder og på rastepladser langs de danske veje.

En af sønnerne er klar

Privat er Christian Sørensen Madsen gift med Marianne Madsen, som også er med til at lede virksomheden i det daglige.

Sammen har de tre voksne sønner, Jakob og tvillingerne Thomas og Mathias, som alle gennem deres barn- og ungdom har været aktive i firmaet på forskellig vis. I dag er Thomas ansat i firmaet og med til at holde bilerne kørende.

Når arbejdet tillader det, står den på spinning, når pulsen skal op, og rødvinsklub når den skal ned.

Rejser rundt i Europa er for tiden sat på stand-by, ligesom Covid-19 forhindrer større arrangementer på selve dagen for de 60 år. Derfor kommer fejringen af fødselaren i år til at foregå i afstemte private rammer.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11