23948sdkhjf

LEMANs Kina-chef – Kæmpe fordel at være der selv

I dag onsdag 12. maj åbner LEMAN sit sjette kinesiske kontor, nemlig i Beijing.

Janus Grimnitz, der netop er tiltrådt som landedirektør for LEMAN i Kina, udtrykker stor glæde over muligheden for at være så massivt til stede i Kina på så kort tid.

- I Kina og i Asien generelt betyder de nære relationer alt. Derfor giver det os en kæmpe fordel, at vi er fysisk til stede med egne kontorer og medarbejdere i de store byer, siger han.

- Vi kan give vores kunder en endnu bedre service og adgang til flere løsninger og muligheder. Jeg er meget glad for, at vi nu udvider yderligere.

Spirende græs

Symbolikken er ikke til at tage fejl af. LEMAN udtales LAI-MAN på kinesisk, og det betyder spredende og spirende græs.

- Det må vi forsøge at leve op til, siger Janus Grimnitz og hentyder til, at LEMAN ønsker at spire yderligere frem i Kina.

Janus Grimnitz blev ansat i LEMAN i forbindelse med åbningen af de første fem kontorer for en måned siden. Inden da har han i mange år været Kina-chef for Prime Cargo, der sidste år blev overtaget af DSV Panalpina.

LEMANS kinesiske set-up 

- Vores kinesiske set-up bygger dels på at kunne håndtere vores egen, bestående forretning fra Kina, dels at kunne hjælpe vores kunder med at få adgang til det hastigt voksende kinesiske hjemmemarked, har Thomas Krøyer tidligere sagt til Transportmagasinet.

- Desuden vil vi med base i Kina stå langt stærkere til at kunne udnytte den drejeskive, som landet er for hele det sydøstasiatiske område.

- Det, vi tidligere har håndteret med en ekstern samarbejdspartner i rigtig mange år, vil vi nu håndtere i eget regi med egne folk.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.204