23948sdkhjf

Jesper og Per satser stort i Kolding: Tre vaskebaner på én gang

JP Transportvask har fundet det ideelle sted i Kolding til tre storvognsvaskeanlæg.

Det er en rimelig stor satsning i disse tider; men sådan måtte det blive, da JP Transportvask endelig fandt den helt rigtige byggegrund i Kolding. Med Truck Center Kolding på den ene side, First Stop dækcenter på den anden og kun 200 meter til motorvejsafkørslen kunne det ikke blive andet end en vaskehal med tre storvognsvaskeanlæg. Åbningen fandt sted i sidste måned.

- Egentlig er der 3½ baner. Den halve bane bruger vi til de kunder, der også vil have en indvendig vask, forklarer Jesper Elkjær, der driver JP Transportvask sammen med makkeren Per Røntoft Pedersen.

- Beliggenheden er rigtig god. Det er derfor, at vi tør satse så stort. Den ligger ved motorvejsafkørslen 62. Det er den lige efter Bramdrupdam, når man kommer sydfra.

- Vi kunne måske godt have nøjedes med to baner; men det finder vi ud af i løbet af året, siger han.

- For os gælder det om at udnytte den halve times pause, som de fleste chauffører har. Hvis de kan få vasket inden for den halve time, er det jo all tiders. Så hvis vi har tre baner, er der en chance for, at de kan komme hurtigt til.

Man behøver ikke bestille tid hos JP Transportvask. Man kommer bare. Man kan eventuelt lige køre forbi for at se, hvor mange der er, og vurdere, om man har tid til at vente. Ellers kører man tilbage til motorvejen. Det tager bare to minutter.

Håndkraft og maskine

JP Transportvask har deres egen måde at vaske lastbiler og busser på. Det er en blanding af håndkraft og maskine. Først vasker de køretøjet i hånden med højtryksrenser. Til sidst får bilen en tur gennem vaskemaskinen og et skyl. Godt gammeldags håndværk, der bliver suppleret med maskine.

Sådan har de altid gjort. Helt fra starten af, da de åbnede deres første vaskehal i Esbjerg 2002.

- Bilen skal være så ren, som den kan blive, siger Jesper Elkjær. En god sæbe gør, at bilen bliver renere. Man sparer også noget tid. Derfor blander vi selv vores sæbe. Det er ligesom håndværkeren, der bruger det rigtige værktøj. En god sæbe er vores værktøj.

Dem fra Sønderjylland

Transportmagasinet: Har i kunder nok til alle tre baner?

- Det håber vi, at vi får. Vi satser på at kunne tiltrække de lastbiler, der kører fra Sønderjylland mod Sjælland. Det bliver er blanding af nye kunder og nogle af de kunder, vi allerede har. Vi har en del faste kunder, som også kører mellem Sønderjylland og Sjælland - og vores nye placering i Kolding vil være egnet for de biler, der skal østover.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125