23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser

Aars Vognmandsforretning
Jesper Thaudal er indtrådt som bestyrelsesformand hos Aars Vognmandsforretning A/S i stedet for Lillian Gerding.

Banke
Pernille Puck er indtrådt som bestyrelsesformand hos Banke ApS i stedet for Rasmus Banke, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidigt er Jakob Brøgger Kjærgaard indtrådt i bestyrelsen i stedet for Ove Christiansen og Torben Kallestrup. Banke laver batteriløsninger til renovationsbiler.

Intercargo Scandinavia
Torben Rasmussen er udtrådt som bestyrelsesformand hos Intercargo Scandinavia A/S, der er et internationalt transportfirma med en flåde på mere end 200 lastbiler.

LEMAN
Jesper Renner Autzen er indtrådt som administrerende direktør hos Leman A/S i stedet for Thomas Krøyer.

Sax-Trans
Peter Flensted Rasmussen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Sax-Trans A/S. Samtidigt er Inge Paamejer, Kristian Skov Petersen og Nils Trier indtrådt i bestyrelsen i stedet for Jeppe Werner Bundgaard Jensen, Karin Bundgaard Jensen og Tilde Marie Bundgaard Jensen. Sax-Trans A/S er en vognmandsforretning med hovedsæde i Sakskøbing.

Taulov DryPort
Erik Jørgen Østergaard er indtrådt i bestyrelsen hos Taulov DryPort A/S, som er en del af ADP A/S, som ejer og driver havnene i Fredericia, Nyborg og Middelfart.

TB Terminals
Deniz Balci er udtrådt af direktionen hos TB Terminals ApS, som er en vognmandsvirksomhed med lagre i Kolding og Hvidovre.

Ultragas
Michael Schröder er indtrådt som administrerende direktør hos Ultragas ApS og Ultraship ApS i stedet for Martin Fruergaard. Samtidig er Oskar Thomas Fabricius indtrådt som administrerende direktør hos Ultratank Shipping ApS i stedet for Martin Fruergaard. Ultragas administrerer en flåde af gastankskibe.

Vognmand Benny Rasmussen & Søn
Torben Carsten Brandt Andersen er indtrådt i bestyrelsen hos Vognmand Benny Rasmussen & Søn A/S i Gilleleje.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094