23948sdkhjf

DAF LF passer på pengene

Nokas Værdihåndtering har købt to nye DAF LF bygget op med Farre-kasse.

De syner måske ikke af så meget i gadebilledet, men de er værdifulde - sådan helt bogstaveligt. De to nye DAF LF 260 er nemlig leveret til Nokas Værdihåndtering A/S i Brabrand af Lastbilmægleren v. Carsten Lykke i Hedensted.

- De tre vigtigste grunde til, at vi har købt de to nye DAF’er af Lastbilmægleren, er prisen, garantiperioden og Carsten Lykke.

Sådan siger Kai Lisberg, som er Vehicle og Service Manager hos Nokas Værdihåndtering.

- Ja, faktisk er der fire gode grunde, for det tæller også med, at Carsten Lykke er jyde, tilføjer Kai Lisberg med et stort smil.

Jyde-bemærkningen hentyder til det tillidsfulde samarbejde omkring tilbudsgivning, specificering, opbygning og levering.

Nokas’ to nye DAF LF 260 er helt ens. De er udrustet med 6-cyl. motorer på 264 hk, 6-trins AS Tronic-gearkasser med overgear og enkeltreducerede bagaksler med 3,73:1 i udveksling. Dermed er de skræddersyet til effektiv og økonomisk kørsel lige fra gågade- til motorvejstempo.

Opbygningerne er udført af Farre Karosserifabrik og består af 6,5 meter isolerede glasfiberkasser og 1.500kg D’Hollandia læssebagsmække.

De nye DAF’er skal stationeres hhv. i Nokas’ hovedkontor i Brabrand og i afdelingen i Brøndby.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078