23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Direktører og bestyrelsesmedlemmer kommer og går - også i transportbranchen. Her er den seneste uges registreringer fra Erhvervsstyrelsen om ændringer i bestyrelser og direktioner i transportvirksomheder.

3x34 Logistik
Nino Rostgaard Gjerløv Rizzato er udtrådt som administrerende direktør hos 3x34 Logistik ApS og 3 X 34 Lager ApS, der er beskæftiget med flytning, transport og opbevaring af gods og møbler.

 

Danish Safety Wash Anno 2016
Anders Andersen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Danish Safety Wash Anno 2016 ApS i stedet for Thorsten Kammer Simonsen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidigt er Peter Jørgensen Jensen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Jes Gravgaard Jensen og Jeanette Wedel Simonsen. Danish Safety Wash Anno 2016 ApS er en sønderjysk vaskehal til lastbiler.

 

Holger Danske Flytteforretning
Jan Wittenborn er indtrådt som bestyrelsesformand hos Holger Danske Flytteforretning A/S i stedet for Maria Aggelinis. Samtidig er Danny Wilford Bærenholdt indtrådt i bestyrelsen i stedet for Gitte Hanne Besby.

 

Kristian Rytter
Nicolai Weisbjerg Nygaard Rytter er indtrådt som bestyrelsesformand i den nordjyske vognmandsvirksomhed Kristian Rytter A/S i stedet for Gitte Hjorth Rytter, der dog forbliver i bestyrelsen. Kenny Elsø Jensen er også indtrådt i bestyrelsen. Han afløser Helle Hjorth Laursen .

 

MAN Nordjylland
Erik Brændgaard Nielsen er indtrådt i bestyrelsen hos MAN Nordjylland A/S.

 

Noviclean
Mikkel Merrild er udtrådt som administrerende direktør hos Noviclean ApS. Samtidigt er Morten Søby Vagnholm indtrådt i bestyrelsen. Noviclean ApS sælger og servicerer vaskeudstyr til den tunge transportsektor.

 

Nørresundby Rederi & Shipping
Gísli Ragnar Jóhannsson er indtrådt som administrerende direktør hos Nørresundby Rederi & Shipping A/S i stedet for Michael Lodahl, som er udnævnt til bestyrelsesformand i stedet for Anton Bro. Sidstnævnte forbliver i bestyrelsen.

 

Padborg Grænsespedition
Ole Bo Kirsten er indtrådt i direktionen hos Padborg Grænsespedition ApS i stedet for Edith Hesselvig og Arne Mortensen. Padborg Grænsespedition ApS er et sønderjysk speditionsfirma etableret i 1994.

 

Saga Shipping 
Jens Boye er indtrådt i bestyrelsen hos Saga Shipping A/S i stedet for Leo Skjødt Mikkelsen. Saga Shipping er et shipping- og speditionsfirma med base i Skagen.

 

Steen Tofteng
Fernando Sogo Soto er indtrådt i direktionen hos Steen Tofteng A/S i stedet for Steen Tofteng. Santiago Alonso er indtrådt som bestyrelsesformand. Samtidigt er Freddy Morten Jensen og Fernando Sogo Soto indtrådt i bestyrelsen i stedet for Rasmus Mousted Dencker, Kate Fanny Tofteng og Steen Tofteng. Virksomheden tilbyder containerudlejning i Storkøbenhavn.

 

TNT Norden
Torsten Gadfelt er udtrådt som administrerende direktør hos TNT Norden ApS, mens James Alexander Davies er indtrådt i direktionen. Eric Petrus Cornelis Uljee er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Pankaj Verghese Alexander. Samtidig er Jan-Erik Olufsen og Marianne Louise Sarah Bartels indtrådt i bestyrelsen i stedet for Torsten Gadfelt og James Alexander Davies. TNT er en international transportkoncern, som de seneste fem år har været en del af amerikanske FedEx.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063