23948sdkhjf

Ny Renault-trækker til Horsens

Vognmandsfirmaet Ernst Nielsen og Søn ApS i Horsens v/Jan Nielsen fik i fredags leveret en ny Renault Trucks T-High pushertrækker med 480 hk på fuld luftaffjedring. Bilen er blandt andet udstyret med Alcoa Dura alufælge, luksus førersæde, læderpakke og et Roadpad+ multimediecenter med TomTom Navigation og DAB+ radio.

Bilen har adaptiv fartpilot, regnsensor og Fuel Eco+ pakke inkl Optivision. Der er oliefyr, køleskab, og så er den øverste køje udskiftet med fabriksmonterede skabe på bagvæggen. Sidstr men ikke mindst har Jan Nielsen ønsket lufthorn på taget.

Bilen er klargjort og leveret fra Volvo Truck Center Aarhus og solgt af Lars Herslund.

Kun danske chauffører

Ernst Nielsen & Søn blev startet i 1971 i Hasselager ved Århus. I 1987 overtog den nuværende ejer Jan Nielsen firmaet og har siden videreudviklet firmaet. I 2018 flyttede virksomheden til Horsens, hvor den i dag holder til på Hvidtjørnen.

Ernst Nielsen & Søn udfører både nationale og internationale transportydelser. Den internationale transport foregår primært i Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig. Virksmheden råder over en moderne vognpark bestående af 14 lastbiler og beskæftiger udelukkende danske chauffører, alle med ADR-bevis.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109