23948sdkhjf

Stor opbakning til Transport 2021 - mere end 275 har allerede booket plads

Flere end 275 udstillere har allerede booket en stand på Transport 2021 - blandt dem er Mercedes-Benz, Scania og MAN.

Allerede nu ser det ud til, at Transport 2021 den 16.-18. september bliver en af de største transportmesser nogensinde. Mere end 275 udstillere har allerede booket en stand, og MCH Messecenter Herning skal bruge 80.000 kvadratmeter indendørs udstillingsareal.

- Vi sætter stor pris på, at branchen bakker så massivt op om Transport-messen, siger Lars Meedom, der er ansvarlig for salget af stande på transportmessen.

- Transportmessen er jo et sted, hvor branchen mødes, og hvor der er personlig kontakt mellem vognmænd og leverandører. Vi mærker en stor efterspørgsel efter det personlige møde, hvor vognmænd og leverandører møder hinanden under mere uformelle former.

- Transportmessen har altid været et sted, hvor branchen mødes – og efter næsten halvandet år med corona-restriktioner er behovet for sådan et møde ekstra stort. Derfor har vi sat alle sejl til, så vi virkelig kan få skabt den perfekte ramme om transportmessen.

Gå på opdagelse

Når Transport 2021 åbner dørene i MCH Messecenter Herning 16.-18. september, bliver der nok at gå på opdagelse i for de besøgende. Her tre måneder før messen åbner, har over 275 udstillere booket en stand.

Udstillerlisten er lang og tæller virksomheder som SAWO, Palfinger, Besko, Lastas og VM Tarm; men også de store lastbilimportører Mercedes-Benz, Scania og MAN bliver at finde i messehallerne i Herning.

Opsparet behov for at ses

Hos Mercedes-Benz glæder man sig rigtig meget til igen at møde kunder, chauffører og samarbejdspartnere.

- Vi fornemmer, at der er et stort opsparet behov for at ses ansigt til ansigt, siger Mikael Voigt, der er Marketing Manager hos Mercedes-Benz Trucks Danmark.

- Selvfølgelig handler det også at se på lastbilnyheder. På Transport 2021 fokuserer vi både på nye spændende varianter inden for vores dieselprogram, men vi ser naturligvis også på transportbranchens grønne omstilling , som Mercedes-Benz er en meget aktiv del af.  

Personlig dialog

Den personlige dialog med kunderne ser man også meget frem til hos Scania Danmark.

- Efter lang tid uden events og med meget begrænset mulighed for personlige møder glæder vi os naturligvis meget til at møde vores fans, kunder, og samarbejdspartnere, og forhåbentlig også mange potentielle kunder, siger Jannie Christensen, der er Marketing and Communication Manager hos Scania Danmark.

- Vi vil vise både vores klassiske modeller til bykørsel og entreprenørkørsel og så naturligvis også den nyeste og største udgave af de berømte V8'ere.

- Vi håber også, at vi kan være til inspiration for transportbranchen, som de kommende år står over for at skulle skifte over til et mere bæredygtigt transportsystem. Vi vil holde små konferencer, vise eksempler på alternative drivliner, og så vil man kunne møde et veloplagt team at Scania-medarbejdere, der er klar til at svare på stort set alle spørgsmål.

Den nye generation samlet

MAN Truck & Bus Danmark er også en af udstillerne på Transport 2021.

- Vi i gang med at lancere vores nye lastbilgeneration. Transport-messen bliver første gang, at vi kan vise alle fire nye lastbil-modeller samlet, fortæller Claus Lindholm, der er Head of Market Communication for MAN i Skandinavien.

- Online platforme og sociale medier kan naturligvis bruges til at vise nyheder, men Transportmessen kan noget helt specielt. På de tre messedage kan vi komme i dialog med vores kunder og få en dejlig uforpligtende branchesnak, siger han.

For de, som endnu ikke ved det, holdes Transport 2021 i MCH Messecenter Herning i dagene 16.-18. september 2021.

Læs mere på www.transportmessen.dk.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078