23948sdkhjf

DSV Pa­nal­pina mi­ster en del af eks­klu­siv af­ta­le med Ve­st­as

DSV Panalpina har mistet en del af den eksklusive aftale, som transportselskabet indgik med vindmølleproducenten Vestas for halvandet år siden.

Det skriver mediet Mobilitywatch.

Aftalen omhandlede, at DSV Panalpina over tre år  skulle stå for transporten af vindmøller fra Vestas - som det eneste selskab - men halvvejs inde i aftalen bliver en del af den nu skrottet, bekræfter begge selskaber over for mediet.

- Det er nogle justeringer, vi laver i tæt samarbejde og i god forståelse. Det er jo en del af et godt partnerskab, at man også justerer, hvis der er nogle områder, hvor man siger, at det kan faktisk fungere bedre på en anden måde, siger Flemming Ole Nielsen, der er chef for investor relations hos DSV Panalpina, til Mobilitywatch.

Ændringerne i aftalen omhandler projekttransporten, som dækker over store transporter af for eksempel færdige vinger og tårne til vindmøller, og som DSV Panalpina nu ikke længere skal håndtere eksklusivt for Vestas.

Da aftalen blev annonceret, beskrev flere medier, at der var tale om en kontrakt til en milliardværdi, men Flemming Ole Nielsen afviser at kommentere på værdien af ændringen i aftalen

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109