23948sdkhjf

SAWO afhænder aktiviteterne i Haderslev

Brdr. Platz Karosserifabrik, som i 2018 blev overtaget af SAWO, er nu en del af ReTec Miljø. 

Karosserifabrikken har i knap tre år været drevet af SAWO i bygninger, som var lejet af Platz Ejendomsselskab. SAWO har haft salg og opbygning af egne produkter og opbygninger solgt af Jens Erik Platz gennem brødrenes handelsselskab BP Trailer.

- Desværre har vi ikke fået det ønskede ud af driften af Platz Karosserifabrik, siger Ivan Chrost, bestyrelsesformand for SAWO som baggrund for at aktiviteterne nu er afhændet til Retec Miljø.

- De medarbejdere, som ikke er overtaget af ReTec, bliver ansat hos SAWO i Kolding. Det samme sker med de produkter og opbygninger, som vi skal levere til kunder fremover.

Kendt for sikkerhedsmakulering 

ReTec Miljø ApS, som er kendt for sine mobile enheder til sikkerhedsmakulering, står netop og skal udvide produktionsfaciliteterne.

Ved at overtage aktiviteterne i Platz Karosserifabrik kan de udskyde udvidelsen og i stedet bruge Platz’ lokaler og medarbejdere på Ellehammervej i Haderslev.

- Vi oplever stor fremgang i salget af vores mobile makuleringsenheder, og her lander såvel de erfarne medarbejdere hos Platz Karosseri som de næsten nye produktionsfaciliteter som en appelsin i turbanen, udtaler Kjeld Jensen, ejer af ReTec Miljø ApS.

Erfarne medarbejderstab bliver 

For Jens Erik Platz, der står bag handelsselskabet BP Trailer, er det en rigtig god situation.

- Det er en win-win situation for alle, siger han.

- For BP Trailer og Platz Karosseri er det alt afgørende, at den erfarne medarbejderstab bevares, så vi fortsat kan tilbyde vores kendte, skræddersyede produkter til transportbranchen.

- Jørgen Platz, som var gået på pension, vil i en periode vende tilbage til karosserifabrikken for at hjælpe den nye ejer i gang. Desuden har BP Trailer ansat Dan B. Thielsen som sælger. Han har mere end 10 års erfaring med salg af produkter til transportbranchen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.173