23948sdkhjf

Bestyrelsesnyt - Se NTG-direktørs nye post

Jesper Ellegaard Petersen, der er Group CEO i NTG's Road & Logistics Division, er indtrådt som bestyrelsesformand i Neptun Transport A/S i stedet for Jens Bang Liebst.
Samtidigt er Christian Paul Dyander Jakobsen og Michael Larsen indtrådt i bestyrelsen. Neptun Transport A/S er en københavnsk vognmands- og speditionsvirksomhed, som for nylig er blevet en del af Nordic Transport Group (NTG).
Læs om det her: https://www.transportmagasinet.dk/article/view/789841/ntg_opkober_dansk_transportfirma

CPH Trucks
Remi Nikolajsen er indtrådt i direktionen hos CPH Trucks A/S i stedet for Ole Buchvard Poulsen. Samtidigt er Remi Nikolajsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Ole Buchvard Poulsen og Jesper Balan Smedegaard. CPH Trucks sælger brugte lastbiler.

Fogtmann Logistik
Tommy Puck er indtrådt i direktionen hos Fogtmann Logistik A/S, der er leverandør af logistik- og warehouse-løsninger.

Nordic Transport & Logistics
Lise Roulund er indtrådt som bestyrelsesformand i det københavnske flyttefirma, Nordic Transport & Logistics ApS. Samtidigt er Mohammad Ali Abdulhassan Hamid Al-Karagholi, Alaa I A Alqaddi og Desireé Rose Højer indtrådt i bestyrelsen.

Thermo-Transit Danmark
Jens Rømer Sode er indtrådt som bestyrelsesformand hos Thermo-Transit Danmark A/S i stedet for Donatas Nacajus. Thermo-Transit Danmark A/S er en international logistik- og transportvirksomhed.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078