23948sdkhjf

Nyt fra direktion og bestyrelser

Bolco
Viktor Kyed er udtrådt af direktionen hos Bolco ApS, der er leverandør af kraner og løftegrej.

CFL Cargo Danmark
Christopher Paul Hodgson er indtrådt som administrerende direktør hos CFL Cargo Danmark ApS, der er baseret i Padborg og håndterer danske og internationale godstog. Han afløser Lars Gehrke, der er udtrådt af direktionen.

CT Flyt & Service 
Jacob Berg Vestergaard er udnævnt som bestyrelsesformand i det fynske flyttefirma CT Flyt & Service ApS i stedet for Bjarne Werner Munck. Samtidigt er Kasper Tristan Teigen udtrådt af bestyrelsen. 
Nicky Allan Ludvigsen er indtrådt i direktionen hos CT Flyt & Service Vest ApS, mens Jacob Berg Vestergaard indtrådt som bestyrelsesformand, mens Kasper Tristan Teigen er udtrådt af bestyrelsen.

Emerson
Scott Timothy Kieffer er indtrådt i direktionen hos Emerson Climate Technologies – Transportation Solutions ApS i stedet for Kenneth Peter Cordes, som også er udtrådt af bestyrelsen. Virksomheden er leverandør af monitoreringsløsninger til transportbranchen.

MNTS
Manja Lauridsen er udtrådt af bestyrelsen hos MNTS A/S, der er et transport- og speditionsfirma med kontorer i Harrislee og Padborg.

Nikosax
Marius Svidinskas er udnævnt som bestyrelsesformand hos Nikosax A/S i stedet for Hartmut Albers. Samtidig er Dainius Brandisauskas indtrådt i bestyrelsen. Nikosax A/S er specialist inden for momsrefusion til transport- og logistikvirksomheder i Europa.

Packman
Skipper Jacob Aaskov Hansen er indtrådt som administrerende direktør i det københavnske flyttefirma Packman ApS, mens Peter Federspiel er udtrådt af direktionen. Jesper Mikkel Ploug Hansen er indtrådt som bestyrelsesformand. Samtidigt er Johnny Ploug Hansen og Skipper Jacob Aaskov Hansen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Peter Federspiel, John Dean Hørring Løvkvist og Betina Sørensen.

Titan Containers A/S
Carsten Nygaard Knudsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Titan Containers A/S og Titan Storage Solutions A/S i stedet for Robin Mark Staunton. Titan Containers A/S er leverandør af shipping-containere.

WHT-Spedition A/S
Melissa Josefine Sökjaer og Philip Sökjaer er indtrådt i direktionen i den københavnske transportvirksomhed WHT-Spedition A/S i stedet for Steen Diget Clemmensen. Samtidigt er Steen Diget Clemmensen indtrådt i bestyrelsen.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125