23948sdkhjf

NTG køber svensk møbel-transportør i millionhandel

Nordic Transport Group A/S har netop offentliggjort købet af den svenske møbelspecialist LGT Group AB. 

Nordic Transport Group (NTG) kan nu fortælle, at de for et beløb på omtrent 375 millioner svenske kroner overtager 100 procent af aktierne i den svenske transportvirksomhed LGT Group AB. 

LGT er blandt Nordens førende specialister inden for møbellogistik, hvor de yder skræddersyede koncepter til møbelproducenter, importører, grossister og detailhandlen. 

LGT-koncernen har en omsætning på 829 millioner svenske kroner og ca. 320 medarbejdere på kontorer og lagre i Sverige, Danmark og Finland.

NTG-direktør: Stolt over at byde LGT velkommen

For NTG betyder overtagelsen af ​​LGT Group, at selskabet yderligere styrker ​​sin position indenfor møbellogistik, fortæller direktør Jesper Petersen. 

- Med sit nichefokus og tilpassede driftsopsætning har LGT Group specialiserede kompetencer inden for håndtering af ikke-pallede og let indpakkede møbler med brancheførende leveringsrater med en imponerende lav skaderate, siger Jesper Petersen, administrerende direktør for Road & Logistics-divisionen ved NTG i en selskabsmeddelelse. 

- Jeg er stolt over at byde LGT Group velkommen til NTG og ser frem til at deltage i yderligere udvikling og skalering af forretningen. Sammen vil vi være i stand til at forbedre LGT Groups one-stop-shop-tilbud ved at tilføje NTG's portefølje af tværeuropæisk vej- og logistik og globale luft- og havløsninger. 

Fortsætter som enkeltstående datterselskaber

Efter afslutningen af ​​transaktionen vil hvert datterselskab af LGT Group fortsætte som et enkeltstående datterselskab af NTG i overensstemmelse med NTGs decentrale virksomhedsstruktur, og den nuværende ledelse i hvert datterselskab vil fortsætte i deres nuværende roller, lyder det i selskabsmeddelelsen fra NGT. 

Efter afslutningen af ​​transaktionen vil nøgleledelsens incitamentsstrukturer blive tilpasset principperne i NTGs partnerskabsmodel, lyder det videre. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062