23948sdkhjf

Vikingbus køber fynsk busselskab: Overtager 130 busser

Der følger 100 medarbejdere og 130 busser med, når Vikingbus pr. 1. august overtager busaktiviteterne fra Vester Skerninge Bilerne på Fyn. 

En af Danmarks største private busoperatører, Vikingbus, køber busaktiviteterne fra Vester Skerninge Bilerne på Fyn. 

Stærk lokal forankring og visionen om at udvikle et stærkt landsdækkende busselskab med fokus på effektiv, bæredygtig og kundefokuseret person-transport er drivkraften bag opkøbet af det sydfynske busselskab, fremgår det af en pressemeddelelse. 

Med virkning fra 1. august 2021 overtager Vikingbus det sydfynske busselskab Vester Skerninge Bilerne, der blandt andet beskæftiger sig med drift af minibusser.

Overtager 130 busser og 100 medarbejdere

Opkøbet understøtter og udbygger de nuværende aktiviteter i Vikingbus inden for mini-, rute- og turistbuskørsel markant, fortæller virksomheden. 

Med tilgang af yderligere 130 busser samt godt 100 medarbejdere fra Vester Skerninge Bilerne kommer Vikingbus fremover til at råde over en samlet vognpark på næsten 600 busser samt cirka 900 medarbejdere.

- Vi har et langsigtet mål om at udbygge Vikingbus’ position som et landsdækkende busselskab med stærk lokal forankring. I den forbindelse er dette opkøb et fantastisk match, da Vester Skerninge Bilerne både geografisk og forretningsmæssigt passer godt ind i Vikingbus. Med opkøbet kan vi tilbyde kunderne endnu mere effektive og individuelle løsninger, og vi ser meget frem til at byde Vester Skerninge Bilernes dygtige medarbejdere og ledelse velkommen hos Vikingbus, lyder det fra Mogens Pedersen, adm. direktør i Vikingbus i pressemeddelelsen.

Med overtagelsen af Vester Skerninge Bilerne udvider Vikingbus sin geografiske dækning, som udover fastholdelsen af et lokalt kontor i Vester Skerninge i forvejen er repræsenteret med afdelinger i København, Køge, Lynge, Slagelse, Kalundborg, Vordingborg, Vejle, Fredericia, Kolding, Brørup, Esbjerg, Skjern og Aarhus

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.175