23948sdkhjf

TIP udvider – åbner værksted i Kolding

Leasing- og udlejningsvirksomheden TIP har åbnet endnu et værksted i Danmark. Denne gang er det i Kolding på Kokbjerg 23. Det er det syvende TIP-værksted i Danmark.

Værkstedet har otte baner og faciliteter, så man både kan servicere trailere og lastbiler.

Hermed fortsætter TIP sine vækstplaner om at etablere et professionelt og omfattende servicenetværk i Norden, hvor der nu er 15 værksteder i alt.

De mange værksteder er et vigtigt element for TIP til at sikre en kvalificeret service af deres egne udlejningsflåde; men det er også med til at øge tilbuddet af serviceværkstedet for branchen generelt, da det er muligt for kunder og andre at bestille tid og få serviceret trailere og lastbiler.

- Vi er inde i en stærk vækst. Vi får ikke alene flere kunder, men vi udvider også vores udlejningsflåde både i antal og i typer. Derfor er det vigtigt, at vi har et stærkt og professionelt værkstedsnetværk, der supporterer denne vækst, siger Christian Petersen, Vice President i TIP Nordic.

- Kolding er centralt placeret, og vi glæder os til at kunne tilbyde kvalificeret og effektiv service herfra også, slutter han.

TIP har nu værksteder i Høje Taastrup, Padborg, Taulov, Kolding, Tilst, Århus Havn og Hirtshals.

Udover gardintrailere og køletrailere udlejer TIP også tanktrailere, walking floor trailere og containerchassiser – samt nye og brugte lastbiler.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.188