23948sdkhjf

Vejen Kommune vil have sit eget transportcenter

ITD, brancheorganisation for de professionelle transport- og logistikvirksomheder, har to år i træk kåret Vejen Kommune til "Årets Transportkommune". 

Nu har Venstres borgmesterkandidat i kommunen, Morten Thorøe, budt ind med et forslag, der kan styrke den position i fremtiden: 

Kommunen skal have et nyt transportcenter ved den østlige afkørsel fra motorvej E45 i Vejen. Det skriver JyskeVestkysten.

Forslaget om et transportcenter i Vejen Øst er derfor et af partiets forslag til de kommende budgetforhandlinger for 2022, som finder sted i august.

Kommunen huser i forvejen et par større transportvirksomheder. Blandt andet NDI, Nordisk Dæk Import, der fra placeringen i Brørup forsyner norden med dæk. 

- Vi synes, det lyder som et spændende forslag, som vi tror på kan hjælpe til at tiltrække flere virksomheder, styrke erhvervslivet generelt og ikke mindst skabe flere arbejdspladser i Vejen Kommune.

- Et transportcenter ville være en rigtig god hjælp til transportvirksomhederne, som er afhængige af at have direkte adgang til motorvejsnettet og gode parkeringsmuligheder, så logistikken med leveringer og køre- og hviletider kan gå op i en højere enhed. Ikke mindst for de store, internationale transportører, siger kommunikationschef ved NDI Group, Jens Jakob Kjær Hansen.

I første omgang ønsker Venstre at få lavet en forundersøgelse af, hvor og hvordan sådan et center kan placeres. 

I forvejen ligger der et transportcenter i Vejle, mens Kolding også har et center på vej.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062