23948sdkhjf

STARK til speditørerne - Sådan kan vi bidrage til et bedre klima

Byggevarekæden STARK forventer, at deres CO2-udslip formindskes år for år - det skal deres transportleverandører sørge for.

Hvordan bidrager vi til et bedre klima? Det spørgsmål optager mange speditionsvirksomheder netop nu, hvor FN’s seneste klima-rapport viser, at det er nu og her, der skal findes løsninger.

Og er man ikke optaget af klima-spørgsmålene nu, så kommer man meget snart til det.  Derfor er klima et af de store temaer på Danske Speditørers konference ”Fremtidens Logistik” den 16. september 2021 i MCH Messe Center Herning.

På konferencen Jan Breinholdt, som er Supply Chain Executive hos STARK, fortælle om byggevarekædens fokus på reduktion af tomkørsel via effektive transportkæder. Desuden indsamles data, der viser de enkelte transporters CO2-aftryk, så det kan allokeres ned på hver kundeordre.

- STARK har store forventninger til deres, at deres CO2-udslip formindskes år for år. Og det skal deres transportleverandør sørge for, siger Jakob Størling, der er uddannelseschef i Danske Speditører.

- Vi skal være aktive bidragsydere i kampen om et bedre klima. Der kan være mange bud på klima-tiltag, men vi skal som speditionsvirksomheder være åbne over for alle input fra vores kunder, fra videnskaben, politikerne og ikke mindst os selv.

Programmet for konferencen kan ses her:
https://dasp.dk/kurser?tid=3781

Artiklen er en del af temaet Transport 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189