23948sdkhjf

Tvangsstyrede aksler finder endelig frem til Herning

Den tyske producent af systemer til lastbiler og trailere, JOST, deltager for første gang på transportmessen.

- - - - - 

På Transport 2021, der finder sted fra den 16. til den 18. september 2021 i Herning, Danmark, præsenterer JOST innovative nye produkter og en bæredygtig udvikling ud over sit omfattende produktprogram med komponenter og systemer til erhvervskøretøjer.

Særlige højdepunkter ved JOST-messestanden er den tvangsstyrebare ZGA med det elektroniske styresystem EF-S og det automatiske koblingssystem KKS.

Brian Knudsen, der områdechef Danmark hos JOST World, ser frem til messen og glæder sig meget til at udstille på Transport 2021 i Herning for første gang!

- Det er en fantastisk mulighed for endelig at mødes personligt igen og fortælle om vores interessante produktinnovationer, siger han.

- Vi er glade for at kunne præsentere nye og eksisterende produkter fra hele vores portefølje. Vi har også glædet os til at introducere og vise vores trailerakselprogram i Danmark.

Automatisk koblingssystem

JOST udstiller det automatiske koblingssystem KKS for første gang i Skandinavien - og det sker på Transport 2021 i Herning.

KKS, der blev introduceret i foråret 2021, gør det muligt for føreren at udføre til- og frakobling af sættevognen automatisk, hurtigt og sikkert fra førerhuset ved fjernstyring.

Den unikke kombination af sættevognskobling, stikforbindelser, elektrisk støtteben og fjernbetjening samler alle de enkelte komponenter for at sikre, at sættevognen hurtigt og sikkert kan skiftes. Dette muliggør effektivitet, bekvemmelighed og sikkerhedsgevinster, og KKS repræsenterer logistikkens fremtid som en vigtig byggesten for autonom kørsel.

Tvangsstyret aksel

Smalle snoede veje og bygader og en 16,5 meter lang sættevogn, der skal styres sikkert - det er her, konventionelle akselsystemer når deres grænse, og der kræves brug af en tvangsstyret aksel.

- JOSTs tvangsstyrede aksel ZGA forbedrer køretøjets manøvredygtighed og sparer derved tid og brændstof og sikrer mindre dækslitage, forklarer Brian Knudsen.

- Akslen har en lille drejeradius, de laveste styrekræfter og dermed et reduceret energiforbrug. Akslen er naturligvis kompatibel med alle almindelige styresystemer, hvad enten de er mekaniske, hydrauliske eller elektroniske.

- På messen præsenterer vi ZGA-akslen i kombination med Tridec EF-S elektronisk styresystem. Op til tre tvangsstyrede aksler kan bruges. Styrevinklen kan let tilpasses for at opnå maksimal manøvredygtighed, slutter områdechefen.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Transport 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11