23948sdkhjf

Der står luxus-biler på trailerne

Ejner Hessel udstiller CMT- og LECI-trailere; men for at gøre dem mere interessante er der placeret AMG-biler på trailerne!

- Vi udstiller i år et udvalg af vores brede program af trailere og anhængere. Vi ser frem til at hilse på vores kunder igen ved dette års Transportmesse. Sådan siger Andreas Frydkjær, salgschef Mercedes-Benz lastbiler - Ejner Hessel A/S, Brande.

På standen i Herning vil der være fokus på trailere fra producenterne CMT og LECI; men der vil være en masse blikfang på den store stand - således en Mercedes-Benz Actros 2545 trækker til universaltransport placeret foran en LECI boxtrailer.

- For at gøre trailerne mere tillokkende har vi lånt nogle Mercedes-Benz AMG specialbiler, som placeres ovenpå trailerne.

Følgende trailerne er på standen:

En 1-akslet Leci boks trailer med Tridec styring og Zepro lift.

En 3-akslet CMT overførselshænger til 6,5-7,0 med containere i Strenx stål med stærk tip flade og hæveaksel.

En 3-akslet CMT maskinkærre i Strenx-stål på 8.100 mm. længde med side forskydelige ramper. Ramperne styres el-hydraulisk med 24V fra forvognen. Den er med fast trækstang fra VBG.

På Transport 2021 udstiller Hessel i hal C en række af de elektriske varebiler fra Mercedes-Benz blandt andet eSprinter, eVito, eVito Tourer og den luksusprægede EQV. Samlet bliver det seks varebiler, siger Flemming Jepsen.

Næste år kommer den helt nye Citan også i en elektrisk udgave; men diesel og benzin-udgaver kommer allerede i år.

- Vi bliver fire medarbejdere, der på skift vil bemande vores varebilstand.

Artiklen er en del af temaet Transport 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172