23948sdkhjf

Kunderne sætter pris på dansk produktion

Der er ingen tvivl om, at Covid19-pandemien har påført mange virksomheder store udfordringer; men den har også givet nogle fordele for de virksomheder, som producerer i Danmark. Det kan man mærke hos BSV Krantilbehør i Vejen.

- Kunderne har været glade for ikke at skulle vente på løftegrej og reservedele, som skulle komme fra udlandet i disse meget usikre tider, siger Flemming Jensen, der er direktør i og medejer af BSV.

- Vi er både glade og stolte over at have alle processerne samlet på vores fabrik i Vejen. Vores produkter er "Made in Denmark". Dette giver os mulighed for at sikre den høje kvalitet og nogle fornuftige leveringstider, siger han.

- Det er dejligt, at restriktionerne bliver færre, og vi glæder os meget til at deltage på messer igen. En af de store messer, som vi især har glædet os til, er Transport 2021, hvor vi igen kan møde vores kunder og samarbejdspartnere samt nye potentielle kunder.

Produktion i over 60 år

BSV har i over 60 år produceret løfteværktøjer til kraner. Det er produkter som pallegafler, løftetænger og hydrauliske grabber. Dertil kommer specialløsninger, som udvikles sammen med kunderne.

- Vi producerer det hele fra bunden og har alle processerne in-house, helt fra konstruktion, beregning og tegning til produktion, maling, test og færdigt produkt

Medarbejderne har en stor betydning for virksomheden. Det ses af ancienniteten. Mange har fejret både 5, 10 og 20-års jubilæum - nogle har endog fejret 40-års jubilæum.

Artiklen er en del af temaet Transport 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097