23948sdkhjf

C.M. Transport er først - har købt en elektrisk Moffett

Der er tale om Danmarks første elektriske medbringertruck. Den har SAWO netop leveret til C.M. Transport.

Som den første kunde i Danmark har C.M. Transport A/S fået leveret en elektrisk medbringertruck. Det er den nye Moffett E4 25.3 NX, hvor "E" viser, at trucken kører 100 procent på strøm. Batteriet er bygget med den nyeste teknologi.

Trucken har træk på alle hjul, har et højteknologisk display med driftsindsigt i realtid og to opladningsmuligheder.

Trucken kommer til at indgå i C.M. Transports daglige drift og denne første truck er et eksperiment og resultatet af en innovativ tankegang om at gå i en mere miljørigtig retning. Firmaet kører normalt med Moffetts M5 modeller, som ventes at komme i en elektrisk udgave til næste år.

Som bonus får chaufføren der skal køre med trucken, en virkelig støjsvag dagligdag. Han får også mindre forurening og færre rystelser, når han kører i den nye el-truck.

Den er helt grøn

El-trucken har en opsigtsvækkende grøn farve. Det skal symbolisere grøn energi, og den vil derfor være nem at kende for de andre i trafikken.

C.M Transport vil dagligt bruge den nye Moffett på de taglige ture med varer til Keflico i Støvring. Det er en virksomhed, der er specialiseret i handel med træbaserede produkter som for eksempel terrasser, facader o.l. Dermed vil den også komme til at stå og oplade hos firmaet i Støvring, når bilen ikke er ude at køre. Dog er denne Moffett så smart lavet, at den også kan oplades på bilen under kørsel.

C.M. Transport arbejder med vejgodstransport af mange forskellige typer, hvorfor en medbringertruck er et meget værdifuldt værktøj for dem. Kunden har netop bestilt 25 nye Moffett medbringertrucks.

Den nye Moffett E4 vil være til stede på Transport 2021 i Herning, hvor der vil være demonstration af den på SAWO’s stand.

Artiklen er en del af temaet Transport 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078