23948sdkhjf

Det går som smurt i hydraulikolie

Hos Palfinger kraner er der fokus på meget andet end kraner - nemlig fabrikkens egen hydraulikolie, som man ikke længere behøver at skifte en gang om året.

De østrigske Palfinger-kraner er populære i Danmark - og på Transport 2021 kan man da også se et bredt udsnit af dem - både hos Palfinger og hos nogle af opbyggerne; men hos Palfinger vil man også gerne slå et slag for fabrikkens egen hydraulikolie - Palfinger Olie.

- Det specielle ved vores egen hydraulikolie er, at man ikke længere er tvunget til årligt at skifte olien ud på kranen. Det betyder reducerede omkostninger for kranen i dens levetid, samtidig med at olien sikrer optimale betingelser for arbejdet med kranen, siger Anders Helbo, der er salgsdirektør hos Palfinger i Danmark.

Service-kontrakter

Olien er netop i gang med at blive introduceret for Palfingers servicepartnere. Senere i år vil man også tilbyde Palfinger Service kontrakter.

Her vil det være muligt at vælge forskellige pakker. Den største pakke dækker alt arbejde, der kan opstå i forhold til service og løbende vedligehold på kranerne.

Det vil sikre, at man som bruger har et fuldstændigt overblik over alle omkostninger, der kan komme på en kran i dens levetid.

- Det, synes vi selv, er ret god service, tilføjer Anders Helbo.

Nøglefærdige løsninger

Salgsdirektøren peger også på, at nøglefærdige løsninger er blevet et stor forretningsområde, især på grund af de lange leveringstider.

Palfinger køber og producerer selv opbygninger af komplette køretøjer. Dette kaldes Paldrive, som også er blevet en succes i Danmark.

- Flere ønsker faktisk at få en færdig løsning, uden at skulle kæmpe med flere forskellige leverandører. Konceptet er klokkeklart: én leverandør, én nøglefærdig løsning, siger Anders Helbo, som efter en lang, tvungen nedlukning af landet ser frem til at møde Palfinger-kunder og -partnere igen til nogle gode messedage i Herning.

Artiklen er en del af temaet Transport 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095