23948sdkhjf

Det store overblik over energibesparelser

OK sætter fokus på mulighederne, når der tænkes i energibesparelser, som hænger sammen økonomisk.

Når årets transportmesse i Herning sætter i gang, er energiselskabet OK selvfølgelig også med - og i år har man en stor stand at boltre sig på.

Fremtidens drivmidler, energibesparelser og CO2-fortrængning er relevante emner, som gæster på standen kan få sig en god snak med OK omkring.

- Vi mærker, at det er svært for flere i branchen at få det store overblik over mulighederne, når der skal tænkes i energibesparende tiltag samt få økonomien til at hænge sammen på området. Det vil vi gerne hjælpe dem med, siger Henrik Dehn, der er markedschef for transportområdet i OK.

Overvågning af energiforbrug

- Vi har på kunder, som i samarbejde med vores datterselskab EnergiData har implementeret overvågning af energiforbruget. Det giver nemlig rigtig god mening at se på sit forbrug i sin bygningsmasse, hvor der kan være store energibesparelser at hente, som er nemme og billige at implementere.

- Vi håber, at så mange som muligt lægger vejen forbi vores stand, hvor vi naturligvis stadig følger myndighedernes anbefalinger i forhold til Covid19, siger Henrik Dehn.

Glæder sig til at møde mennesker

- Vi er selvfølgelig med i Herning for at præsentere vores løsninger til transportbranchen; men vi er ligeså meget med for at møde vores kunder efter en lang periode uden store aktiviteter, siger Henrik Dehn.

- Vi har manglet den dialog, man har mulighed for at tage med kunder og andre gæster på en messe. Derfor glæder vi os virkelig til de mange gode snakke, man får i de mere uformelle omgivelser, som en messe giver, slutter markedschefen.

Artiklen er en del af temaet Transport 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078