23948sdkhjf

LEDER - Så er der messe igen!

VENTETIDEN ER SLUT. Der er transportmesse i Herning - årets helt store begivenhed i transportbranchen finder sted den 16.-18. september 2021 - og der er store forventninger.

Alle sejl er sat til. Messecentrets transport-team har arbejdet ihærdigt i flere måneder for at samle hele branchen. Sidste hånd er lagt på de sidste detaljer, så alt bliver klart til den store åbning - og vi kan godt glæde os.

Messecentret er parat - de har gjort alt. Det fortæller MCH’s adm. direktør Georg Sørensen lidt mere om inde denne messeavis. Den 17 måneder lange nedlukning af messecentret har været nervepirrende for ham - og han glæder sig i den grad til at byde os alle velkommen den 16. september.

UDSTILLERNE ER OGSÅ klar til at tage imod de besøgende på deres stande. Her står medarbejderne fra alle dele af transportbranchen klar til at vise deres nyheder, fortælle om deres produkter og komme i dialog med deres kunder.

Det er længe siden, de sidst har stået ansigt til ansigt med vognmændene, chaufførerne, indkøberne - ja det er også længe siden, at de har mødt kollegaerne fra de konkurrerende virksomheder i branchen. De glæder sig til at være i gang igen.

En af de udstillere, jeg har talte med under tilblivelsen af Transportmagasinets messeavis, fortalte, at han under corona-restriktionerne ligefrem havde aftalt at mødes med et par af kunderne på deres parkeringsplads - bare så de kunne komme til at se hinanden i øjnene.

Så meget betyder det personlige, fysiske møde. Derfor er det så vigtigt, at vi kan komme til at se hinanden igen.

VI KAN LØSE mange opgaver med de elektroniske møder bag computeren; men det kan ikke erstatte det fysiske møde mellem to parter.

Tænk hvis vi journalister skulle lave alle vores interviews i telefonen og aldrig komme ud og se dem, vi skriver om! Så vil journalistikken blive kønsløs og uvedkommende.

Selv journalister har brug for at komme ud og "sparke dæk." Selv journalister har brug for at komme ud og se sine "ofre" i øjnene en gang imellem.

AT HELE BRANCHEN er samlet i Herning, kan man se af udstillerlisten. Lastbilimportørerne og forhandlerne er på plads. Opbyggerne er der. Det er energiselskaberne også. De mange små og store leverandører af værkstedsydelser, IT-service, vaskehaller, dæk, værktøj - de er der alle sammen, som de skal være. Der show trucks og veteranlastbiler. Persontransport har også deres egen stand til dem, som gerne vil vide mere om busser, taxier og relaterede tjenester.

OG SÅ ER der alt det nye - klimaet og den grønne omstilling. Det går naturligvis som en rød tråd gennem hele udstillingen; men der er også en hal dedikeret til kun at omhandle den grønne omstilling med blandt andet et stort udvalg af elektriske køretøjer.

Her holdes også konferencer om transportbranchens muligheder og erfaringer for at mindske sit klimaaftryk.

DER ER LAGT op til en rigtig stor messe, der kommer hele vejen rundt i branchen og alle dens små afkroge. Godt nok glimrer et par af de store leverandører ved deres fravær i Herning. De har af forskellige grunde valgt ikke at deltage. Det er deres beslutning, og det skal vi ikke lade os påvirke af. Det kan ikke forhindre, at transportmessen i Herning bliver en gigantisk succes.

Det, at vi kan hilse på hinanden igen, bliver stort. Det, at vi kan se de så mange nye produkter samlet ét sted, bliver stort!

Meldingen lyder, at der aldrig tidligere har været så mange danmarkspremierer og verdenspremierer til en transportmesse i Herning. Det er noget vi skal se.

med venlig hilsen
Jesper B. Nielsen
Transportmagasinet

Artiklen er en del af temaet Transport 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.157