23948sdkhjf

Scania klar med et grønt program

Scania Danmark har fokus på elektriske lastbiler på Transport 2021 - og så er der lige en glasdør!

Der er lagt op til en ambitiøs oplevelse fra Scanias side på Transport 2021 fra den 16. til den 18. september 2021 i Herning. Den svenske lastbilproducent kan man finde i hallerne D, E, B og H.

I Hal E finder man Scanias bud på forskellige batterielektriske biler. Blandt andet kan man opleve en L25 B4x2 BEV distributionsbil med kølekasse og batteridrevet kølemaskine.

Besøgende vil også kunne få en god snak om fordele, økonomi og egenskaber med de forskellige elektrisk drivsystemer:

HEV (Hybrid)
PHEV (Plug in Hybrid)
BEV (Batterielektrisk lastbil)
og ikke mindst lade stationer til PHEV og BEV.

Scania har også fokus på biogas, ikke mindst set i lyset af de fire nye biogas-tankstationer, der er åbnet langs motorvejen mellem Århus og København. En af biogastankene står hos Scania Danmark i Ishøj.

Scanias største stand er traditionen tro i hal D, hvor man vil kunne opleve et bredt udvalg af det aktuelle produktprogram.

En dør i glas

Man har blandt andet danmarkspremiere på den nye CityDoor, der er en fuld glas svingdør i passagersiden som åbner ind i førerhuset.

Derudover kan man på standen finde en R 630 XT specialiseret til det mest krævende entreprenørkørsel, en R model med Scanias nye V8 motor og den helt nye gearkasse, hvor skiftestrategien er tilpasset så den går med under 1000 o/min. ved cruising på plan vej.

Rundt på hele messen

Rundt omkring på messen er der desuden flere flotte kundebiler. Der vil være en 4-akslet R 730 med kran samt flere trækkere, opbygget af Scania Danmarks egen opbygger afdeling. Scanias tre opbygger-eksperter vil alle dage være at finde på messen og er klar til at møde de besøgende til en god faglig snak.

Scania udstiller også den kraftige V8 770 - den helt store udgave, der til daglig køres af Max Hunt og er kendt fra hans mange film. Lastbilen vil man kunne se i Hal B, hvor Max Hunt har sin egen stand og er klar med en masse aktiviteter og snak.

I Scanias Service Zone, kan man møde eksperter fra hele Scanias verden af serviceydelser.

Hos Scania Fleet Management vil de besøgende kunne få en bred orientering om fordelene ved Scanias løsning til GPS-kortvisning af bilerne, detaljeret brændstofopfølgning, automatiseret fartskriver-service samt geo fence funktioner der er ved at finde deres vej ind til blandt andet automatisk hastighedsbegrænsning ved bykørsel eller omskiftning til elektrisk drift for en hybrid-lastbil der nærmer sig en kundedefineret “silent-zone".

Artiklen er en del af temaet Transport 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095