23948sdkhjf

Monika er ny salgschef hos Dachser

Monika Kasten tiltræder som Sales Manager for Dachser Denmarks filial i Kolding. Den nye salgschef skal være med til at styrke virksomhedens position på vejtransportmarkedet i Vestdanmark.

Dachser Denmarks nye salgschef i Kolding har over 20 års erfaring inden for salg, ledelse og logistik.

Monika Kasten er uddannet speditør og har tilbragt 15 år af sin karriere i transportbranchen hos Nagel Group.

Senest kommer hun fra en stilling som Business Development Manager hos Abena i Aabenraa, hvor hun blandt andet var projektansvarlig inden for fødevareindustrien.

Derudover arbejdede hun med segmenterne industri & handel og byggemarkeder. Ydermere havde hun fokus på forretningsudvikling, kontraktforhandlinger og key account-kunder.

Tænker strategisk
- Med sine mange års erfaring inden for især salg og ledelse og sin stærke sans for at tænke strategisk bliver Monika Kasten et stærkt kort i vores salgsorganisation, fastslår Per Jensen, der er General Manager for Dachser Denmarks filial i Kolding.

Ifølge Per Jensen er alle forudsætninger nu på plads for, at Dachser kan tage yderligere markedsandele i området for hans filial, Vestdanmark.

Selv siger Minika Kasten:

- Salg har altid været en del af mit liv på den ene eller anden måde, og jeg elsker nye udfordringer. Jeg glæder mig til sammen med salgsteamet at lægge en plan for, hvordan vi kan bidrage til at arbejde sammen for at nå målene i filialens vækststrategi.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.297