23948sdkhjf

Vognmand: - Min største transportaftale til dato

Svend Aage Christiansen A/S udvider transportdivision markant efter ny aftale med Sindal Biogas A/S

Vognmands- og entreprenørvirksomheden Svend Aage Christiansen A/S i Østervrå og Sindal Biogas A/S har netop underskrevet en 4-årig transportaftale, som ikke alene bliver vognmandsfirmaets største til dato, men også medfører en udvidet transportdivision på cirka 30 procent og investeringer i millionklassen.

Sindal Biogas, der er en del af Kirketerp Agro, er i gang med en massiv udvidelse af biogasanlægget, som medfører en fordobling af kapaciteten.

- Frem mod 2030 forventer vi, at biogas vil komme til at udgøre omkring 70 procent af det totale gasforbrug i Danmark, fortæller biogascontroller hos Sindal Biogas, Stig Kristensen.

- Biogas er CO2-neutral og vil komme til at spille en prominent rolle i den grønne omstilling herhjemme, og vi mærker allerede udviklingen. Derfor er vi i gang med at udvide biogasanlægget, hvor vi kommer til at fordoble kapaciteten til 21 millioner kubikmeter årligt. Det svarer til at kunne opvarme 12.500-15.000 almindelige parcelhuse årligt.

- Med en så stor udvidelse øges vores transportbehovet markant. Vi skal fremover have transporteret 400.000 ton gylle og biomasse mod i dag omkring 200.000 ton. Derfor har vi valgt at udvide vores samarbejde med Svend Aage Christiansen, som vi kender rigtig godt. Vi har haft et samarbejde siden 2017, da vores biogasanlæg så dagens lys.

Større transportdivision bliver nødvendig
Svend Aage Christiansen, som foruden transport også beskæftiger sig med byggeri og landbrug, vil skulle udvide vognmandsafdelingen med 30 procent. Investeringen løbet op i mange millioner kroner.

- Vi skal blandt andet investere i tre nye lastbiler og to tanktrailere. Vi skal også bruge en trailer med grab, fortæller Brian Findinge, som er leder af transportdivisionen i Svend Aage Christiansen.

- Vi skal selvfølgelig også have fat i flere chauffører, siger han.

I forbindelse med udvidelsen af biogasanlægget har Svend Aage Christiansen også været entreprenør på byggeriet af proceshallen på 700 kvadratmeter. Sindal Biogas er netop nu i gang med indkøring af biogasanlægget, der forventes at være producerende fra midt oktober.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11