23948sdkhjf

NY LEVERING - Arbejdshest til Spøttrup

SAWO, Holstebro, har afleveret en ny opbygning til entreprenør og vognmand Bjarne Larsen ApS i Spøttrup. Der er tale om en Hiab-kran og et wirehejs monteret på et Volvo-chassis. Han har også fået en Nopa-kærre til lastbilen.

Kranen er en Hiab X-HiPro 302 EP-5 XSD kran og er udstyret med to ekstra ventilsektioner til brug ved grab-kørsel og radiostyrede støtteben, således disse betjenes direkte fra fjernstyringen. Den er monteret med hydrauliske multilåse, hvilket gør den aftagelig.

SAWO wirehejset CLF432S-3W er monteret bag kranen, opbygningen er forberedt for kørsel med påhængsvogn og den nyleverede NOPA hejseladskærre KTH240, så den kan benyttes som træk. Den 3-akslede kærre har en chassislængde på 5.150 mm og har liftaksel på 1. og 3. aksel.

Lastbilen er udrustet med træktøj samt lys, luft og hydraulik ført bagud, så den kan køre med bl.a. kærre, påhængsvogn og maskintrailer.

Selv skriver virksomheden på Facebook:
- Vi har specificeret vores nye Volvo som et fleksibelt arbejdsredskab, der skal køre med alle former for materialer og løse forskellige kranopgaver, Vi investeret i en arbejdshest, som er bygget til alsidige opgaver. Den kan klare de tunge løft takket være højstyrke stålkonstruktionen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125