23948sdkhjf

Gardintrailer med mange detaljer

Forleden kunne vognmand Jakob Andreasen fra Nørre Alslev på Falster tage sin nye Kel-Berg gardintrailer i brug. Det er en trailer med mange detaljer. Chassiset er for eksempel bygget på et letvægtschassis og har truck-beslag i bagenden.

Traileren er leveret med Flex-Strap systemet til sikring af lasten. Systemet kan betjenes af én person. Surringsbåndene sidder i skinner i loftet og kan bevæges frit over både høj og lav last. Chaufføren slipper for at klatre rundt på godset for at surre det. Det er sikkert for chaufføren. Samtidig sparer han tid – og vognmanden sparer penge.

Bunden er belagt med plade, og der er mange binderinge i traileren – både i hver ende og i kantskinnen. Gardinopbygning har desuden 400 mm manuelt hævetag.

Traileren er leveret med fire 9-ton SAF-aksler med skivebremser. Første og anden aksel er løftbar, mens der er Tridec-styring på tredje og fjerde aksel. Traileren er XL-godkendt og har en tilladt totalvægt på 48.000 kg.

Den nye gardintrailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.

Vognmand Jakob Andreasen er en familiedrevet virksomhed, der udfører alle former for fragt og kurérkørsel på Sjælland og Lolland-Falster. Derudover har de også opgaver udenlands blandt andet i Sverige. Vognparken spænder bredt - fra kurerbil til tunge lastbiler.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14