23948sdkhjf

DTL raser - Transportministeren skal træde i karakter!

De udenlandske vognmænd og chauffører betaler ikke de parkeringsbøder, de får på de danske rastepladser for at holde ulovligt.

- Det er en skandale, siger DTL’s adm. direktør Erik Østergaaard, som mener, at der både er et problem for retssikkerheden og en hån mod danske vognmænd og chauffører.

5.000 ubetalte bøder
Siden årsskiftet har Færdselsstyrelsen sendt godt 5.000 ubetalte P-afgifter til ejerne af de udenlandske køretøjer. Kun i fem procent af sagerne er bøderne blevet betalt.

- Tallene taler jo deres eget sprog. Transportministeren skal træde i karakter og få det ordnet. Andet er ikke i orden, siger Erik Østergaard.

Lås køretøjerne fast
Erik Østergaard ser gerne, at Færdselsstyrelsen får beføjelser til at sætte hjullås på de lastbiler og trailere, som er flergangssyndere.

- Tallene taler deres klare sprog og viser, at Færdselsstyrelsen har kæmpe udfordringer med at få de her penge drevet ind.

- Det er et stort problem for følelsen af retssikkerhed, for ude i den anden ende sidder der nogle danske vognmænd, som oplever, at mens de betaler deres bøder, er de udenlandske chauffører fløjtende ligeglade.

- Jeg har hele tiden sagt, at det eneste sprog, de udenlandske chauffører forstår, er hjullåse. Nu må ministeren tage det alvorligt”

 

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
DSV udvider i USA
Schenker omorganiserer sig i Norden
Nye digitale løsninger i Dansk Auto Logik
Stigende modstand mod km-afgiften
Dansk lastbil-film får priser
Vognmand med 13 specialer - og der er plads til flere
Andre Nordiske Medier
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart

Send til en kollega

0.156