23948sdkhjf

Efaren og engageret profil til Scania Driver Academy

Den 1. oktober er Thomas Skov Rasmussen tiltrådt som Driver Training Manager i Scania Driver Academy. Her afløser han Erling Petersen, som har valgt at gå på pension efter 12 år i Scania.

Thomas har været beskæftiget med mange forskellige ting. Han har været butikschef i Netto, jobkonsulent i Roskilde Kommune og selvstændig vognmand i 13 år under 3x34.

Thomas har også arbejdet som uddannelseskonsulent hos Dekra. I flere år har han desuden varetaget en række frivillige hverv i sin fritid.

Det er således en meget erfaren, alsidig og engageret mand, som nu overtager ledelsen i Scania Driver Academy.

- Jeg glæder mig til at blive en del af en international virksomhed, der indenfor sit felt leverer ”premium” produkter. Det stiller krav til mig og min evne til at yde det bedste, siger Thomas Skov Rasmussen

Mange gode år
Erling Pedersen indrømmer, at han kommer til at savne alle de gode kollegaer hos Scania.

- Jeg har haft mange gode oplevelser med dem i tidens løb; men nu glæder jeg mig til at få tid til en af mine helt store passioner - biler med masser af hestekræfter, siger han.

Da Erling i sin tid startede hos Scania Driver Academy, var han eneste medarbejder i afdelingen. Nu er der ni personer. En af Erling Pedersen store succes’er var at få AMU-godkendelse af Scania Driver Academy.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11